Jeeves

Jeeves ERP är ett affärssystem för medelstora växande företag i Sverige. Tack vare systemets unika och kraftfulla arkitektur kan du utnyttja ny teknik som molnlösningar och mobila lösningar på ett effektivt sätt. Du får ett affärssystem som är helt anpassat efter ditt företag – med alla fördelar det innebär. Jeeves ERP är ett affärssystem för tillväxt som möjliggör en meningsfull digitalisering av er verksamhet och ökad produktivitet i era processer.

ZeeU är ett gäng seniora konsulter som alla har en sak gemensamt – kundnytta. Vi vill jobba nära kunden – proaktivt och långsiktigt. Vi har alla arbetat med Jeeves ERP i flera år inom olika konsultorganisationer och har tagit med oss de bästa delarna till ZeeU – där vi nu kan utveckla våra kunder så som vi alltid önskat.

Med en smidig organisation så ger det snabba beslut och en hög servicegrad som resultat.

Utöver förvaltning och uppgraderingar – så jobbar vi mycket med att utveckla våra kunder genom integrationer mot olika system och förbättring/förädling av befintliga processer.

Namnet ZeeU [si:jo] tog vi för att lyfta fram kundfokus och långsiktighet – Vi Ser Er och Vi Ses igen. Låter det intressant, ta kontakt med oss på info@zeeu.se eller jonas.andersson@zeeu.se

Vill du vet mer om produkten Jeeves ERP:
https://www.jeeveserp.com/sv/varfor-jeeves-erp

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!