Kontakta oss!

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare som kan vara med och bidra till vår kultur. Är du intresserad av att jobba med ekonomi, produktion och logistik är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Maria Eriksson

Maria Eriksson

Maria leder utvecklingen för supportavdelningen. Maria kan hjälpa till med allt ifrån order, lager, inköp och fakturering, men även frågor kring integrationer med andra system. Maria tror på korta svarstider och på vikten att alltid finnas tillgänglig för kunderna. På fritiden gillar Maria att träna olika hundsporter med sina två hundar och självklart långa skogspromenader med dem och en gärna en bra podd i lurarna.

Mathias Petreaus

Mathias Petreaus

Verksamhetskonsult med lång erfarenhet av Jeeves,. Har arbetat med ERP sedan 2007 i olika roller, både som konsult och som ERP-ansvarig i kombination med roller som inköpare och produktionsplanerare. Mathias är lösningsorienterad med ett djup inom produktion, men besitter även en bred verksamhetsförståelse. Fritiden spenderas gärna tillsammans med familj och vänner, tycker om att resa och att få se och uppleva nya platser.

Anders Andersson

Anders Andersson

Verksamhetskonsult och projektledare. Främst inriktad på försäljningsflöden och lager men har även känsla för systemutveckling och felsökning. Tidigare erfarenhet som verksamhetschef och kundutvecklare inom logistiksektorn. Sammanfattningsvis en bred verksamhetserfarenhet som underlättar att förstå kundernas utmaningar.

Daniel Fagring

Daniel Fagring

Verksamhetskonsult med lång erfarenhet av Jeeves, ekonomi och beslutsstöd både som konsult och i olika linjeroller. Daniel är lösningsorienterad och brinner för att hitta helhetslösningar som stöder ekonomiprocesser, från redovisning till rapportering och uppföljning. Ägnar gärna fritiden åt familjen, träning i olika former, böcker och musik.

Johan Pihlton

Johan Pilhton

Systemutvecklare/Arkitekt med ett brinnande intresse för integrationer, prestanda och säkerhet. Johan trivs som bäst när han får hjälpa till att ta fram moderna, robusta lösningar åt kund. På fritiden när han inte umgås med vänner och familj, jagar han fortfarande den perfekta golfrundan!

Olof Ryttarsson

Olof Ryttarson

Lösningsorienterad ERP-konsult med känsla för systemutveckling. Olof har utvecklat och implementerat SCM- och logistiklösningar för ERP system sedan 2011. Med ett stort intresse för idrott spenderar han gärna fritiden i löparspåret, i simhallen, eller på gymmet.

Kristian Gange

Kristian Gånge

Verksamhetskonsult och projektledare som behärskar både ekonomi och teknik. Har arbetat med Jeeves sedan 1998 både som konsult och som anställd Jeevesexpert. På fritiden tycker Kristian om att träna och tävla i alla former, exempelvis löpning, cykling, skidåkning och golf. Innan ZeeU var Kristian IT-chef på Merx-koncernen.

Stefan Wallin

Stefan Wallin

Verksamhetskonsult och lösningsarkitekt med erfarenhet av Jeeves sedan 2000. Stefan gillar att grotta ner sig i affärsprocesser och hitta teknikstöd för dessa. Inom Jeeves har Stefan bred erfarenhet, djupast kunskap inom logistik och tillverkning. Stort intresse för idrott generellt och för handboll specifikt, där han är verksam som ungdomsledare, ”fuskar” även som aktiv ibland.

jonas andersson

Jonas Andersson

Driven ekonom och projektledare med erfarenhet från Movex och Jeeves. Arbetat mycket med utrullningar i Europa, USA och Asien. Gillar att resa (inte bara i jobbet) – storstad, strand och alp. Ser gärna på film om tid finns.

Mikael Asklid

Mikael Asklid

Musikälskande smålänning med förkärlek för struktur och problemlösning. Erfarenhet av Jeeves sedan 1998. Gillar bollsporter i alla former, men kopplar gärna av med en tv-serie eller två. Drivs av att tillsammans med kund, finna och förbättra lösningar från definition till implementation. På ZeeU ligger fokus på marknad, utveckling och integration.

Stefan Jarrah

Stefan Jarrah

Teknisk Arkitekt med bred teknisk bakgrund som har SQL och Infrastruktur som fokus. SQL Prestanda, ERP system, Windows Server, Cloud och Integrationer. Stefan gillar jakt och går även en golfrunda på fritiden. ZeeU ger mig möjligheten till långsiktiga och välmående kundrelationer.

Daniel Mellqvist

Daniel Mellqvist

Daniel har sin grund i Back-End utveckling och han älskar alla typer av problemlösning. Han har arbetat med Jeeves i olika roller sedan 2003. Tycker om projekt som innehåller automatisering och integration. Daniel arbetar främst med .NET, C#, SQL och Python. Han har också en bakgrund som IT-ansvarig på John Fredrik AB med ansvar för all teknik som t.ex. Jeeves där han även var ansvarig för GDPR och för att ta fram beslutsstöd (BI). Du hittar Daniel hemma med familjen om han inte är ute och reser eller tränar.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!