”Ett fantastiskt samarbete” – Uppgradering av Jeeves ERP med Hultafors AB

För att behålla och förstärka rollen som marknadsledare har Hultafors AB i nära samarbete med ZeeU och Connect Companies uppgraderat Jeeves ERP.

Hultafors AB är ett välkänt varumärke som erbjuder handverktyg med bästa möjliga funktion, tillförlitlighet och precision. I mer än 140 år har Hultafors utvecklat innovativa verktyg designade för professionella hantverkare världen över.

Hultafors AB är en del av Hultafors Group, en bolagskoncern med en växande portfolio av etablerade varumärken. Gruppen erbjuder premiumprodukter utvecklade för professionella hantverkare med fokus på funktionalitet, säkerhet och produktivitet. Den breda portfolion innefattar personlig skyddsutrustning från arbetsskor till arbetskläder och huvudskydd, samt arbetsutrustning så som handverktyg och verktygstillbehör, stegar och arbetsplatsbelysning.

I Hultafors Group portfolio ingår: Snickers Workwear, EripoWear, Fristads, Kansas, Leijona, Solid Gear, Toe Guard, Emma Safety Footwear, Hellberg Safety, Hultafors, Wibe Ladders, Telesteps, Scangrip, Johnson Level & Tool, Martinez Tool Company, CLC Work Gear, Kuny´s. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour.

Under våren har Hultafors AB uppgraderat Jeeves i samarbete med ZeeU och Connect Companies. Tillsammans har båda samlevererat till kunden sedan 2017 då Jeeves ERP blev implementerat.

– Uppgraderingen har fungerat väldigt bra! Inga kritiska incidenter, eller några incidenter alls faktiskt. Uppgraderingen har kommit på plats med väldigt goda resultat, menar Johan Fristedt, Business Solution Manager på Hultafors AB.

Även samarbetet med ZeeU, Connect Companies och konsulterna får positivt betyg.
– Vår projektledare från ZeeU hade goda kunskaper om både Jeeves och vår lösning så metodiken för projektet flöt på bra. Vi hade även kontinuerliga avstämningar för att följa upp uppgraderingens progress. Vi lär fortsätta ha ett nära samarbete med båda partnerna även i fortsättning för att möjliggöra ännu fler problemfria uppgraderingar.

Samarbetet mellan ZeeU och Connect Companies lyfts även det.
– Det var ett fantastiskt samarbete med både ZeeU och Connect Companies. Man märker tydligt att de har jobbat tillsammans tidigare. Man känner till varandras styrkor och när och hur resurserna ska användas.

Jonas Andersson från ZeeU var också nöjd med hur uppgraderingen gick.
–Med hjälp av vår projektmetodik kan vi tillsammans med kund och partners uppgradera Jeeves ERP och hålla både tidsramar, budget och hög kvalitet.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!