Student hos ZeeU

Är du student och letar efter någonstans att göra ditt projektarbete på?

ZeeU har flertalet gånger via ett starkt samarbete med Högskolan i Halmstad tagit emot studenter – och vi letar alltid efter nya talanger! Vill du veta mer? Hör av dig till oss – vi vill självklart veta mer om dig med!

Student hos ZeeU

Är du student och letar efter någonstans att göra ditt projektarbete på? ZeeU har flertalet gånger via ett starkt samarbete med Högskolan i Halmstad tagit emot studenter - och vi letar alltid efter nya talanger!

 

 
Vill du veta mer? Hör av dig till oss – vi vill självklart veta mer om dig med!

"Roligt projekt och trevliga kollegor" – Intervju med projektgruppen för VT23

Vi tog chansen att intevjua vår senaste projektgrupp av studenter om deras projekt, vad som varit mest givande och vad de tyckte om ZeeU.

Hej! Vilka är ni?
–  Vi är fyra studenter som pluggar på Högskolan i Halmstad och går andra året på Affärssystemprogrammet (numera Digital Verksamhetsutveckling). 

Vad innebar ert projekt?
–  Vårt projekt innebar att vi inhämtade information om tidrapportering och hur det fungerar i olika system. Vi intervjuade både konsulter från ZeeU och konsulter från andra företag. Därefter skapade vi ett flöde i Business Central och undersökte andra Microsoft-produkter för tidrapportering.

Vad har varit mest givande och vad tyckte ni om ZeeU? 
– Vi tycker att ZeeU är ett härligt gäng! Vi har alltid känt oss välkomna och det
finns en fin gemenskap på kontoret. 
Det som har varit mest givande har varit att vi fått mycket kunskap och har lärt oss mycket om hur projekt fungerar. Tillgängligheten att vara på plats hos ZeeU gjorde väldigt mycket för våran upplevelse av projektet. Vi skulle rekommendera alla kommande studenter att söka till ZeeU på grund av roligt projekt och trevliga kollegor!

 

Vill du veta mer om att vara student på ZeeU? Läs mer om våra tidigare studenter och projekt!