Ta kontakt med oss på ZeeU!

Anders Andersson

Anders Andersson

Verksamhetskonsult och projektledare. Främst inriktad på försäljningsflöden och lager men har även känsla för systemutveckling och felsökning. Tidigare erfarenhet som verksamhetschef och kundutvecklare inom logistiksektorn. Sammanfattningsvis en bred verksamhetserfarenhet som underlättar att förstå kundernas utmaningar.

Daniel Fagring

Daniel Fagring

Verksamhetskonsult med lång erfarenhet av Jeeves, ekonomi och beslutsstöd både som konsult och i olika linjeroller. Daniel är lösningsorienterad och brinner för att hitta helhetslösningar som stöder ekonomiprocesser, från redovisning till rapportering och uppföljning. Ägnar gärna fritiden åt familjen, träning i olika former, böcker och musik.

Johan Pihlton

Johan Pilhton

Systemutvecklare/Arkitekt med ett brinnande intresse för integrationer, prestanda och säkerhet. Johan trivs som bäst när han får hjälpa till att ta fram moderna, robusta lösningar åt kund. På fritiden när han inte umgås med vänner och familj, jagar han fortfarande den perfekta golfrundan!

Olof Ryttarsson

Olof Ryttarson

Lösningsorienterad ERP-konsult med känsla för systemutveckling. Olof har utvecklat och implementerat SCM- och logistiklösningar för ERP system sedan 2011. Med ett stort intresse för idrott spenderar han gärna fritiden i löparspåret, i simhallen, eller på gymmet.

Kristian Gange

Kristian Gånge

Verksamhetskonsult och projektledare som behärskar både ekonomi och teknik. Har arbetat med Jeeves sedan 1998 både som konsult och som anställd Jeevesexpert. På fritiden tycker Kristian om att träna och tävla i alla former, exempelvis löpning, cykling, skidåkning och golf. Innan ZeeU var Kristian IT-chef på Merx-koncernen.

Stefan Wallin

Stefan Wallin

Verksamhetskonsult och lösningsarkitekt med erfarenhet av Jeeves sedan 2000. Stefan gillar att grotta ner sig i affärsprocesser och hitta teknikstöd för dessa. Inom Jeeves har Stefan bred erfarenhet, djupast kunskap inom logistik och tillverkning. Stort intresse för idrott generellt och för handboll specifikt, där han är verksam som ungdomsledare, ”fuskar” även som aktiv ibland.

jonas andersson

Jonas Andersson

Driven ekonom och projektledare med erfarenhet från Movex och Jeeves. Arbetat mycket med utrullningar i Europa, USA och Asien. Gillar att resa (inte bara i jobbet) – storstad, strand och alp. Ser gärna på film om tid finns.

Mikael Asklid

Musikälskande smålänning med förkärlek för struktur och problemlösning. Erfarenhet av ERP sedan 1998. Gillar bollsporter i alla former, men kopplar gärna av med en tv-serie eller två. Drivs av att tillsammans med kund, finna och förbättra lösningar från definition till implementation. På ZeeU ligger fokus på marknad, HR, utveckling och integration.

Stefan Jarrah

Stefan Jarrah

Teknisk Arkitekt med bred teknisk bakgrund som har SQL och Infrastruktur som fokus. SQL Prestanda, ERP system, Windows Server, Cloud och Integrationer. Stefan gillar jakt och går även en golfrunda på fritiden. ZeeU ger mig möjligheten till långsiktiga och välmående kundrelationer.

Daniel Mellqvist

Daniel har sin grund i Back-End utveckling och han älskar alla typer av problemlösning. Han har arbetat med Jeeves i olika roller sedan 2003. Tycker om projekt som innehåller automatisering och integration. Daniel arbetar främst med .NET, C#, SQL och Python. Han har också en bakgrund som IT-ansvarig på John Fredrik AB med ansvar för all teknik som t.ex. Jeeves där han även var ansvarig för GDPR och för att ta fram beslutsstöd (BI). Du hittar Daniel hemma med familjen om han inte är ute och reser eller tränar.

Amanda Eriksson

Marknadsassistent från Kungälv med fokus på sälj och marknad. Tidigare erfarenhet från marknadsföring inom detaljhandeln. Fritiden spenderas bäst med att vara med familjen och vännerna eller med att leta reda på Göteborgs mysigaste bar.

Michael Halin

Michael en senior konsult i Jeeves ERP och finns på vårt kontor i Malmö. Det bästa med ZeeU är enligt Michael att delta i företagets arbete för att bli en Jeeves-partner och att samarbeta med kollegor som delar hans passion för Jeeves. På fritiden gillar han att resa, både inrikes och utomlands, och han och hans fru njuter av att vara med sitt första barnbarn.

Henrik Lindberg

Henrik Lindberg

Henrik Lindberg har över 15 års erfarenhet av Jeeves ERP och går nu in som senior konsult på ZeeU. Det bästa med ZeeU enligt Henrik är det mindre och familjära företaget som växer och chansen att hjälpa kunder effektivisera sina verksamheter och systemprocesser. Utöver sitt arbete är Henrik en äventyrslysten person som älskar att resa och uppleva nya platser. Han prioriterar även tid med familj och vänner och är engagerad i aktiviteter som judo, simning och gymnastik för sina söner.

Markus Åkesson

Markus har 15 års erfarenhet inom ERP, varav 6 år med Jeeves ERP och går in som senior konsult hos oss. Det bästa med ZeeU enligt Markus är att jobba i ett mindre bolag med en familjär känsla och chansen att bygga framtidens ZeeU tillsammans med kollegorna. När han inte arbetar ägnar han tid åt renovering, tid med sin sambo och två barn, samt njuter av gott vin framför TV:n.

Jack Mortimer framför en träddunge

Jack Mortimer

Trogna följare kanske känner igen Jack från våra projektarbeten med Högskolan i Halmstad, men nu har han gått med företaget som konsult på heltid. Han ser fram emot den nya utmaningen och möjligheten att bidra till ZeeUs framgång. När han inte arbetar är han sportintresserad och ägnar sig åt golf, padel och ibland vindsurfing.

Mathias Ristl med Hven i bakgrunden

Mathias Ristl

Mathias har 17 års erfarenhet av Jeeves ERP och jobbar som senior konsult hos oss. Det roligaste med att vara konsult är att få hjälpa till att utveckla kunder med Jeeves ERP som verktyg och använda min långa erfarenhet av just ERP. På fritiden älskar han att resa med familjen, då gärna med husbilen, och dykning så fort tillfälle ges. Han spelar även både violin och viola i en liten orkester, samt sjunger i kör. Både dykning och musiken är skön avkoppling.

Porträttbild av Daniel Date

Daniel Date

Daniel är en lösningsorienterad systemutvecklare och teknisk arkitekt som har arbetat med Jeeves ERP sedan 2017. Det roligaste med att vara konsult är att det ger möjligheten att bidra till kundens utveckling genom att implementera och optimera användningen av deras ERP. När han inte arbetar så reser han gärna, tillbringar tid med familj och vänner, och njuter av god mat framför en spännande TV-serie.

Är du intresserad av att jobba med oss? Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan eller ta direkt kontakt med oss!

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!