Power BI​

Är du less på krånglig data och bristande analytiska insikter? Power BI är ett analysverktyg utvecklat av Microsoft för att hjälpa organisationer att analysera data och dela insikter. Få fram snygga rapporter, skapa interaktiva visualiseringar och få viktig insyn i verksamheten.

Vad är Power BI?

Power BI har länge vart i ropet och nu kan du även kombinara det med flera olika system för en svårslagen lösning. Det är ett kraftfullt verktyg från Microsoft för dataanalys och visualisering som hjälper organisationer att få insikter från sina data på ett effektivt och användarvänligt sätt.

På ZeeU har vi bred erfaranhet av och kan hjälpa dig koppla Power BI till system som Jeeves, Business Central, Microsoft NAV, Visma och Business Manager. Hos oss får du även chansen att testa flera olika rapporter med er egen data och får själva se värdet av lösningen.

Ta beslutet att kunna göra snabba beslut och enklet få ut rätt information vid rätt tid.

Våra rapporter för de bästa insikterna

Varesid det gäller ekonomi, produktion eller annat har vi tagit fram våra rapporter för att ge dig de bästa insikterna på snyggaste sett. Vill du veta mer? Klicka dig vidare via knapparna för att se vad varje rapport har att erbjuda!

Inte helt såld på Power BI än?

Här är några av våra favoritfördelar!

Användarvänligt

Power BI har ett intuitivt användargränssnitt och en enkel dra-och-släpp-funktionalitet. Detta gör det lätt att skapa interaktiva rapporter och dashboards även för användare utan djup teknisk kunskap.

Dataanslutning och integration

Som vi tidigare nämnde kan du ansluta till en mängd olika datakällor. Du kan bland annat ansluta till lokala och molnbaserade databaser, filer, webbtjänster och appar. Integrationen med andra Microsoft-produkter som Excel och Azure ger även användaren enkel tillgång till sin data.

Avancerade analyser

Verktyget erbjuder avancerade analysfunktioner som möjligheten att skapa komplexa beräknade kolumner, mätvärden och DAX-funktioner. Allt detta gör det möjligt att utforska och förstå din data på djupet.

Interaktivitet och visualisering

Power BI tillåter användare att interagera med sina data på olika sätt.  Du kan alltså filtrera, sortera och borra ner i detaljnivå för att få insikter på ett dynamiskt sätt. Lösningen erbjuder även ett brett utbud av anpassningsbara visualiseringar och diagramtyper för att förtydliga data och kommunicera insikter på ett övertygande sätt.

Samarbete och delning

Power BI gör det enkelt att dela rapporter och dashboards både internt och externt med kollegor, kunder eller andra intressenter. Det finns också möjligheter för realtidsdelning och samarbete.

Flexibilitet

Oavsett om det är en enskild användare eller en stor organisation kan Power BI skalas för att möta olika behov och användarfall. Den molnbaserade modellen ger också flexibilitet och tillgänglighet från olika enheter.

Vill du veta mer om Power BI?

Vill du ha mer information, kolla in våra rapporter ännu mer eller bara säga hej? Kontaka Jack på jack.mortimer@zeeu.se så hjälper han dig vidare!