Samarbetspartners

Med engagemang och innovation i åtanke har vi noga valt våra samarbetspartners, så att kunder kan ta del av lösningar som effektiviserar deras processer, och förenklar deras arbetsflöden.

Promosoft

PromoSoft har bred och lång erfarenhet av handelsprocesserna för grossister, centrallager och butikskedjor. 

De är exporter på lagerstyrning, inköp, påfyllning och allokering av varor, och vet hur processerna ska fungera för att uppnå ett effektivt och lönsamt varuflöde.

Promosoft erbjuder vetenskaplig styrning av varulager som utvecklats i samarbete med våra kunder samt professor Sven Axsäter på institutionen för teknisk ekonomi och logistik vid Lunds tekniska högskola. Inget system eller metod är bättre än dess användare. Ds skapar processer med hjälp av ”best practice”. Avgörande faktorer för framgång är kunskap om sambanden mellan inställningsparametrarna och deras inverkan på produktivitet, tillgänglighet, servicegrad och kapitalbindning..

ZeeU har tillsammans med Promosoft tagit fram en integration mellan SOLO Lager -och Inköpsstyrning och Jeeves ERP

https://www.promosoft.nu/

anySYS

Saknar du ett modernt eAttest-system? Ett snabbt och flexibelt gränssnitt med stöd för attest via mobil?

Och som också tolkar fakturan? Det gjorde vi också – och tillsammans med anySys utvecklade vi en integration mot Jeeves.
Vi använder Jeeves standardfunktioner – men användaren nyttjar anySys webgränssnitt, för både tolkning, attest och analys. Oerhört enkelt och snyggt!

Förenkla ditt leverantörsfakturaflöde med anySys!

anySYS är ett komplett webbaserat fakturahanteringssystem med arkiv. Ett modernt system utvecklat med den senaste tekniken.

Med anySys Invoice kan ni enkelt granska, attestera och kontera era leverantörsfakturor. När fakturorna är godkända exporteras de direkt till Jeeves ERP, givetvis följer även fakturabilden med.

https://anysys.se/SE/

PS Finance Group

Tillsammans med PS Finance Group har vi tagit fram en komplett API-koppling där ni kan få tillgång till skräddarsydda fakturerings- och kravhanteringstjänster som förenklar och ger er en vardag med förbättrat kassaflöde samt bättre betalande kunder.

Ni väljer själva vilka delar ni vill få hjälp med.

PS Finance Group integreras med Jeeves ERP via en enkel installation av ZeeU. Därefter hämtar PS Finance Group era fakturor efter överenskomna hämtningsvillkor och ni kan luta er tillbaka och låta PS Finance Group göra jobbet.

När PS Finance Group tar emot betalningar från era kunder skickas dessa vidare till ert bankgiro samtidigt som att betalningsposter även registreras automatiskt. 

Det resulterar i en förlängd arm till er ekonomiavdelning och erbjuder ett stort utbud med trygga och tillförlitliga lösningar inom factoring, fakturahantering, kredithantering och inkasso. 

https://psfinancegroup.com/

webCRM

webCRM är ett molnbaserat CRM-system, designat för att enkelt komma igång med, samtidigt som det går att anpassa utifrån verksamheters varierande behov.

Budskapet har sedan starten varit:

  •         100% webbaserade lösningar.
  •         Smidigt och lättanvänt system för alla typer av kundkontakter.
  •         Enkelt att ta ut data för analys och rapportering.
  •         Smidigt att komma igång och konfigurera med tiden.

 webCRM, så får du en plattform som gör att du kan agera mer effektivt och konkurrenskraftigt, samtidigt som du få mer klarhet i dina beslutfattningsprocesser. En central databas, med den senaste informationen, skapar värde för din verksamhet. En samlad vy av kunderna ger insyn i beteenden, profil och behov idag, samt framöver. Det gör dig redo för att möta förändringar i kundens behov.

 ZeeU har integrerat webCRM med Jeeves ERP, något som kan effektivisera din säljprocess samtidigt som du undviker onödigt dubbelarbete, då kund-, kontakt- och order/fakturainformation samt artiklar synkroniseras med automatik mellan webCRM och Jeeves.

Med en integration mellan Jeeves ERP och webCRM samlar du all din information och slipper överföra data manuellt. En annan fördel med integrationen mellan webCRM och Jeeves är att den är flexibel och kan vidareutvecklas utifrån era specifika behov och önskemål. 

-Vi har många integrationer, men integrationen med Jeeves är en av de bästa och mest heltäckande integrationer jag har sett. Att som säljare kunna jobba fullt ut med säljprocessen i webCRM och när kunden tackar ja, kunna skicka över informationen till Jeeves för vidare bearbetning är oerhört starkt avslutar Andreas Lundmark, Country Manager Sverige på webCRM.

https://webcrm.com/se/

NiceLabel

Letar du efter ett program för dina etiketter? ZeeU AB är partner och återförsäljare av etikettprogrammet NiceLabel som är en programvara för bland annat etikettutskrifter.

Med NiceLabel kan Du designa egna klisterlappsetiketter av högsta industristandard att fästa på produkter, kartonger och emballage etc. Med ZeeUs integration till Jeeves kan du med ett knapptryck skapa upp representationer av NiceLabel-etiketter inne i Jeeves.

https://www.nicelabel.com/

Vimur logotyp

Vimur

Vimur har över 20 års erfarenhet av verksamhetsutveckling inom industri och utveckling av digitala lösningar.

Utifrån det skapar de pragmatiska lösningar inom business intelligence.

Vimur förstår företag och vi förstår teknik, det är en viktig kombination för ett lyckat resultat. Namnet Vimur kommer från en av de stora älvarna inom den nordiska mytologin. Det är en symbol för vad företaget står för, det goda flödet.

Vimur är ZeeU:s samarbetspartner när det gäller projekt inom BI (QlikView/QlikSense/Power BI)

https://www.vimur.se/

DiFlex

Diflex är partner till Jeeves kring hosting/infrastruktur & teknisk support.

Bolaget grundades redan 1963 och har sen 70-talet sysslat med IT-lösningar för företag.

https://www.diflex.se/

Connect Companies

Connect Companies är specialiserade på att förenkla affären mellan dig och dina kunder.

Och att se till så ditt företag klarar att möta nya kundkrav, branschförändringar och tillväxtmål bättre än andra.

Genom att säkert och effektivt koppla ihop företagets interna och externa informationskällor skapar de lösningar som kan göra stor skillnad varje dag.

Till vår och din hjälp har Connect Companies bred och djup kunskap inom arkitektur, verksamhetsutveckling, systemintegration och e-handel som kan ge våra kunder ett tydligt försprång, både på kort och på lång sikt. Den väl beprövade integrationsmotorn Blue Integrator är också en viktig del i arbetet med att skapa kostnadseffektiva lösningar för framtiden.  

https://connectcompanies.se/

Unifaun

Unifaun är den klart ledande leverantören av TA-system i norra Europa.

Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Varje dag skickas över 800 000 sändningar av 100 000 olika företag genom våra TA-system och vi utgör på så sätt en central del i europeisk logistik.

Unifaun har etablerade partnerskap med flera av de största transportörerna i Norden, och Unifauns kundportaler används ofta i varumärkesanpassade versioner mot dessa transportörers kunder – som till exempel PostNord Pacsoft, DB Schenkers SkickaEnkelt, DHL Multishipping, DSV e-services, Bring TA-connect och Posti Smartship. Vårt transportörsfokus säkerställer också att Ert Unifaunsystem är uppdaterat med de senaste reglerna och villkoren för de transporttjänster som finns tillgängliga i systemet.

Unifaun investerar kontinuerligt i utveckling av systemet för att säkerställa att vi fortsätter att erbjuda marknadens mest innovativa och högkvalitativa lösningar.

 ZeeU har tillsammans med Connect Companies och Unifaun utvecklat en koppling mellan Unifaun & Jeeves ERP

https://www.unifaun.com/sv/

Ongoing

Nordens ledande molnbaserade WMS

Smarta funktioner effektiviserar ditt lager

Ongoing WMS har alla funktioner som förväntas av ett kompetent och fullskaligt lagersystem. Stor flexibilitet finns för att hantera olika typer av varuflöden på ett effektivt sätt. Tjänsten har många standardskanningar som snabbt kan sättas upp beroende på dina behov. Plock med plockvagn är tex en användbar skanningsfunktion för e-handlare.

Software as a Service, kom igång snabbt 

Ongoing WMS är lättanvänt, intuitivt och enkelt att lära sig. Våra manualer och filmer gör att du snabbt kan sätta dig in i systemets funktioner. Färdiga integrationer underlättar processen att komma igång. Software as a Service (SaaS) innebär en månadsavgift baserat på antal användare – ingen instegsavgift eller krånglig installation krävs.

Marknadens största utbud av Integrationer & API:er

Ongoing WMS har marknadens största utbud av integrationer till e-handelssystem, affärssystem, transportsystem och automationsutrustning. Moderna API:er (tekniska gränssnitt) gör det möjligt för andra parter att enkelt integrera.

ZeeU har tillsammans med Ongoing utvecklat en integration mellan Ongoing WMS & Jeeves ERP

https://ongoingwarehouse.se/

Exsitec

Exsitec är specialister på affärssystem, beslutsstöd, digitalisering och skräddarsydda verksamhetsapplikationer.

Exsitec erbjuder sina kunder till en effektivare, enklare och roligare vardag genom att erbjuda ett bra IT-stöd.

Man väljer ut bra programvaror och tjänster, ser till att de fungerar tillsammans i kundens verksamhet och tar ansvar efter leveransen

Nu har vi tagit fram en integration mellan Medius AP Automation (tidigare MediusFlow) och Jeeves ERP tillsammans med  Exsitec.

https://www.exsitec.se