Vad är Business Central?

Microsoft Business Central, även tidigare känt som Dynamics NAV, är ett affärssystem tillhörande Microsoft Dynamics-familjen. Affärssystemet är en heltäckande, molnbaserad lösning som samlar alla processer på samma ställe för att ger en tydlig bild av verksamheten. Systemet går snabbt att implementera, är lätt att använda och går enkelt att anpassa efter ditt företags behov och tillväxt.  
 
2018 bytte Dynamics NAV namnet till Microsoft Dynamics 365 Business Central och blev i samma veva molnbaserat. Bokföringen, faktureringen och lagerhanteringen som NAV tidigare var känt för finns fortfarande med i systemet men har utvecklats med moduler och funktioner för bland annat leverantörskedja, tillverkning och verksamhetsprocesser. Systemet är även licensbaserat vilket betyder att man som användare gratis får tillgång till nya funktioner och uppdateringar.  
 
Business Central är alltså ett system som kopplar ihop ekonomi, försäljning, service och drift med över 130 000 företag som användare i 40 länder. Systemet ger dig bättre koll över företagets ekonomi och förenklar leverantörskedjan, tillverkningen och verksamhetsprocesserna. En helhetslösning för företag helt enkelt!

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!