ZeeUs nya projektgrupp från Högskolan Halmstad

Ännu en gång har ZeeU äran att ha en projektgrupp med studenter från Högskolan Halmstad hos oss. Detta är ett samarbete vi uppskattar otroligt mycket som som vi alltid får ut bra resultat av. Vi tog chansen att fråga den nya gruppens studenter om vilka de är, projektet och första tiden på ZeeU.

Hej! Vilka är ni?

– Vi är fyra tjejer som pluggar på Högskolan i Halmstad och går andra året på Affärssystemprogrammet (numera Digital verksamhetsutveckling). Just nu läser vi en kurs som heter Verksamhetsprojekt som innebär att vi får komma ut till företag och utföra olika projekt.

Vad innebär projektet ni kommer jobba med?

 – Vårt projekt innebär att vi ska inhämta information om tidrapportering och hur det fungerar i olika system. Därför kommer vi att intervjua både konsulter från ZeeU och konsulter från andra företag. Därefter kommer vi att skapa ett flöde i Business Central samt undersöka andra Microsoft-produkter för tidrapportering.

Hur har de första veckorna varit på ZeeU?

– Vi har fått ett väldigt trevligt bemötande av alla. Vi känner oss väldigt välkomna och våra handledare är engagerade, vilket får oss att känna oss trygga. Det är en väldigt trevlig arbetsmiljö på kontoret och man känner av deras sammanhållning. 

Vad ska bli roligast och vad ser ni mest fram emot?

– Det vi ser fram emot är att presentera vad vi kommit fram till och vi hoppas att ZeeU blir nöjda med vår insats! Vi tycker även att det är kul att få komma och hälsa på på kontoret varje vecka vilket får oss att känna oss delaktiga inom företaget.

Från vänster till höger: Tove (22 från Kungsbacka), Astrid (21 från Stockholm), Hanna (21 från Skanör med Falsterbo), Amy (22 från Stockholm)

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!