Effektiv etikettdesign och -utskrift med ZeeU och NiceLabel

Behöver du ett smidigt sätt att hantera design och utskrift av etiketter direkt från Jeeves? Då kan NiceLabel vara något för dig.

NiceLabel är en flexibel programvara som ger dig möjlighet att designa och hantera dina egna etiketter på ett enkelt sätt. Med ZeeUs koppling till Jeeves kan du även smidigt skapa och hantera etikettrepresentationer direkt inne i Jeeves. Du kan också enkelt skapa etikettmallar och koppla dem till olika händelser och processer i Jeeves. Det betyder att etiketter kan skrivas ut automatiskt vid olika händelser, såsom utplock, inleverans eller enligt dina egna specificerade villkor. Allt som krävs är Jeeves, NiceLabel PowerForms och en ansluten etikettskrivare.

”Vi uppgraderade Jeeves och behövde då få med vår utskriftslösning för palletiketter som inte gick att uppgradera. ZeeU hjälpte oss att konvertera dem till NiceLabel och med att integrera dem med Jeeves och Jeeves EWMS.”

Johan Kanto, VP på Piwa Food AB

Vad du får är alltså etikettdesign och -utskrift direkt från Jeeves för en effektiv och integrerad process som sparar tid och minskar risken för fel!

Vill du veta mer? Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera din etiketthantering!

Kontakta Olof så hjälper han dig vidare!

Olof Ryttarson
olof.ryttarson@zeeu.se

Mer från oss!

Affärssystemskonsult – Ekonomi

Göteborg/Jönköping/Malmö - 100%

26/4 2024
Aktuellt

Effektiv etikettdesign och -utskrift med ZeeU och NiceLabel

Behöver du ett smidigt sätt att hantera design och utskrift...

21/3 2024
Aktuellt, Kunder Jeeves

Lyckad implementering av Ongoing WMS hos Magnusson & Freij

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!