nShift

Område:
Supply Chain

Pris:
XML-version: 1000 kr/månad
Rest-API: 1500 kr/månad
+ 1 dags installation

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Sköt fraktprocessen inifrån Jeeves och samla statistik från hela processen.

Underlätta och effektivisera ert arbete i samband med frakt. Allt sköts inifrån Jeeves, ni slipper kontakt med olika fraktbolag och allt skickas med EDI.

Hur fungerar det? Börja med att skapa upp en order i Jeeves med info om kollit och fraktsätt. En sändning skapas sedan upp i nShift och skickas först till det valda fraktbolaget och sen till Jeeves som en färdig order. I datan som skickas tillbaka till Jeeves finns även kolli- och ordernummer som möjliggör spårning av paketet. Detta är grundvarianten av integrationen, även kallad XML-lösningen.

För att kunna prisjämföra och få tydlig statistik över era fraktkostnader kan man som tillval aktivera prisfråga från Jeeves med rest-API. Statistiken skapas genom att först prisfråga från start för att kolla och jämföra priser och sedan genom att samla prisuppgifterna för frakt efter beställningarna är gjorda.

Fördelar och funktioner

• Stöd för farligt gods
• Stöd för fraktcheckout
• Konsolidering – samlar flera beställningar i en och samma frakt
• Integration mot E-handel och webbshop
• Få rätt återförsäljare som avsändare
• Sköt allt inifrån Jeeves

Ta inte bara vårt ord för det – hör vad andra kunder tycker!

ZeeU WebExpense

Område:
Supply Chain

Pris:
990 kr/månaden
WebApproval krävs

Kontaktperson:
Amanda Eriksson
amanda.eriksson@zeeu.se

Skapa inköp av expense-artiklar

Har du behov av att enkelt kunna skapa inköp av expense-artiklar som datorer, kunsulting och resor? Med ZeeU WebExpense skapar du beställningen i Jeeves som sedan godkänns via ZeeU WebApproval och inlevereras via WebExpense. När fakturan sedan kommer matchas den med automatik.

Med WebExpense kan du även klassificera leverantörer som expense-leverantörer och artiklar som expense-artiklar (med fördefinerad kontering).

Loftware NiceLabel

Område:
Supply Chain

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Olof Ryttarson
olof.ryttarson@zeeu.se

Hantera enkelt etikettdesign och -utskrift direkt inifrån Jeeves.

Är du ute efter ett program som enkelt sköter etikettdesign och -utskrift direkt inifrån Jeeves?

ZeeU är partner och återförsäljare av etikettprogrammet NiceLabel från Loftware, en programvara för etikettutskrifter som gör att du bland annat kan designa och kontrollera egna etiketter enkelt.

Med ZeeUs integration till Jeeves kan du även enkelt skapa upp representationer av etiketterna inne i Jeeves och sedan skriva ut därifrån. Etiketterna kan skrivas ut med automatik vid händelser i Jeeves för till exempel utplock, inleverans eller efter egna önskemål. Allt som behövs är Jeeves, NiceLabel PowerForms och en ansluten etikettskrivare.

”Vi uppgraderade Jeeves och behövde då få med vår utskriftslösning för palletiketter som inte gick att uppgradera. ZeeU hjälpte oss att konvertera dem till NiceLabel och med att integrera dem med Jeeves och Jeeves EWMS.”

Johan Kanto, VD på Piwa Food AB

Stockfiller

Område:
Supply Chain

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Amanda Eriksson
amanda.eriksson@zeeu.se

Ett samlat system för orderhantering, leveransuppföljning och försäljningsanalys för alla led från inköpare till leverantör inom livsmedelsindustrin

Stockfiller är ett samlat system för orderhantering, leveransuppföljning och försäljningsanalys för alla led från inköpare till leverantör inom livsmedelsindustrin. Integrationen hjälper kunden att lägga Order direkt från Stockfiller till Jeeves ERP.

För inköpare

Som inköpare kan du beställa från alla dina externa leverantörer i ett svep. Samla alla era leverantörer som ni köper direkt från på ett och samma ställe. Med funktionen Utforska leverantörer får du tillgång till en marknadsplats där köpare och säljare möts 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Du sparar tid, får bättre överblick och har möjlighet att ta smartare beslut.

För leverantörer

Med Stockfiller blir du som leverantör tillgänglig hos tusentals inköpare i hela landet. Slipp lägga värdefull tid på att ta upp standardorder från era kunder och lägg istället tid på att genomföra riktade säljinsatser och kundvård. Med en effektiv och lättanvänd tjänst för orderhantering sparar du tid, får bättre kontroll och minskar fel.

SOLO

Område:
Supply Chain

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Mikael Asklid
mikael.asklid@zeeu.se

Utveckla inköpsarbetet med lagerstyrning.

ZeeU integrerar PromoSofts lagerstyrning och Jeeves ERP hos nya och befintliga kunder och erbjuder en färdig integration mellan Jeeves ERP och SOLO. På så sätt blir integrationen säkrare, billigare och snabbare.

I ett växande företag blir lager och inköp förr eller senare ett problem. Detta är ofta till följd av personberoende, för mycket manuellt arbete, osäkerhet i inköpsbesluten och otillräcklighet i kontrollen på nyckeltal och rapporter. Att veta exakt hur varulagret mår från hela sortimentet ner till enskilda artiklar är ofta en utmaning.

Med ett professionellt lagerstyrningssystem digitaliseras och automatiseras processen och du får även en historik att gå tillbaka till för att lära av misstagen. Antalet transaktioner per medarbetare kan tiodubblas och ni kan lägga en plattform för att fortsätta växa och samtidigt frigöra personalresurser snarare än att belasta dem.

ZeeU RMA

Område:
Sales
Supply Chain

Pris:
990 kr/månad
+ installation
Möjlighet till testperiod

Kontaktperson:
Amanda Eriksson
amanda.eriksson@zeeu.se

Hantera din RMA-process med total kontroll.

Får du inte tillräckligt stöd i din RMA-process?

ZeeU har utvecklat ett program som kopplar samman kundreklamation med inköpsreklamation. Kreditorder kan skapas från faktura eller inköpsorder.

Detta erbjuder spårbarhet på ursprungsorder och kreditorder i en enda RMA-process. 

Funktionen inkluderar :

Vill du veta mer eller är vill du lämna en intresseförfrågan? Klicka på någon av knapparna nedan:

ZeeU WebApproval

Område:
Supply Chain

Pris:

Kontaktperson:
Amanda Eriksson
amanda.eriksson@zeeu.se

Lösning för godkännande/attest via dynamiskt webgränssnitt

Har du ett behov av att enkelt interagera med kunder, leverantörer och kontakter för att få godkännande eller samtycke? 

ZeeU WebApproval skickar ett mail med information och länk till ett webbformulär. Användaren väljer att acceptera eller kommentera. Uppdatering sker direkt i Jeeves ERP.  

Exempel på tjänster är :

ZeeU WebApproval kan användas för både internt & externt godkännande.