ZeeU Växer – Välkommen Vanessa!

 ZeeU är glada över att kunna välkomna Vanessa Svensson, Vanessa kommer in som en friskfläkt och kommer att arbeta med marknadsföring hos oss på ZeeU.

ZeeU har med ett kompetent och kreativt gäng tagit fram många smarta produkter och effektiva integrationer – och nu har vi fått ytterligare en kreativ och duktig kollega som ska hjälpa oss att nå ut till kunder, leverantörer och nya kollegor! Säger Jonas Andersson, VD på ZeeU. 

-Välkommen Vanessa, så kul att ha dig här! Vad fick dig att välja ZeeU som arbetsgivare?

-Redan under mitt första samtal med ZeeU kände jag direkt att detta var precis vad jag var ute efter, ett företag som verkade prioritera sina medarbetare och där man fylldes med inspiration och utmanande uppgifter. Efter 1 månad på plats så kan jag också säga att detta stämmer med råge!

-Vad driver dig i ditt arbete? 

Jag tycker om att utveckla nya idéer och att ta detta till handling. Utmaningar samt målsättning är också viktigt i mitt arbete, sen är jag en extrovert person som tycker om att ha många bollar i luften.

-Vem är du? 

-Någon som aldrig kan stå still, vare sig i mitt privatliv eller i mitt arbetsliv, detta är också min största drivkraft. På min fritid tycker jag om att segla eller åka till min farbror i södra Italien och prata dålig italienska med alla som bor i byn, runt middagsbordet brukar vi vara runt 10 personer och jag gör mitt bästa för att hänga med. I dessa tider saknar jag dem extra mycket.

-Vad har du gjort tidigare? 

-Jag har tidigare jobbat i Oslo på en byrå både som teamleder och KAM. Efter Oslo flyttade jag tillbaka till västkusten och jobbade som projektansvarig.  

Vi säger välkommen till Vanessa och om du vill komma i kontakt med henne gör du det på vanessa.svensson@zeeu.se

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!