ZeeU växer – Välkommen Sofia!

ZeeU välkomnar Sofia Zaid till kontoret i Göteborg, Sofia kommer ha rollen Junior IT-Konsult/Systemutvecklare.

ZeeU har sedan starten planerat att erbjuda utvecklings möjligheter för Juniora konsulter, med Sofia i spetsen har detta nu blivit verklighet. Med en avtalad mentor inför varje utmaning vill vi skapa ett positivt utrymme för utveckling och lärande. 

Vi ser nu fram emot att fortsätta utveckla ZeeU som ett företag inom IT branschen där man uppmuntrar Juniora konsulter att söka sig till oss samt att fortsätta försöka öka jämställdheten och mångfalden inom IT branschen. 

Varmt välkommen Sofia, hur känns det? 

-Det känns väldigt bra! Alla är väldigt hjälpsamma och det är spännande att få nya utmaningar inom programmering med nya system. 

Vad har du gjort tidigare? 

-Tidigare har jag jobbat för en startup med programmering, främst då med automatisering och schemaläggning bl.a en del med APIer. Jag har studerat systemvetenskap på Göteborgs Universitet och därefter jobbat med IT support. Jag valde sedan att bygga på min utbildning med en YH utbildning inom fullstack utveckling med C# samt .NET.

Vad ser du fram emot med din anställning på ZeeU?

-Jag ser fram emot att öka min förståelse inom integrationer och APIer. Sen att få mer kunskap med hjälp av min mentor för att kunna utöka min kunskap för att komma in i ZeeUs utvecklings arbete och med hjälp av det få mer ansvar i olika projekt. 

Vilka mjuka värden är viktiga för dig? 

-För mig är det värdefullt med ett företag som skapar trivsel där man bygger en bra stämning i gruppen. Detta tycker jag särskiljer ZeeU där det är väldigt tydligt att man ständigt gör saker för sina medarbetare, ett exempel som stod ut för mig var frukosten och Fredagslunchen där vi verkligen samlas som team. 

Vem är du? 

-Jag är 33 år gammal och kommer ursprungligen från Helsingborg, jag flyttade till Göteborg när jag startade mina studier. Här träffade jag också min sambo vilket gjorde att jag blev kvar i Göteborg. På fritiden lägger jag min tid på träning och gärna träning i naturen. 

Vi på ZeeU önskar Sofia varmt välkommen och är väldigt glada över att få ha henne i teamet! 

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!