ZeeU växer – Välkommen Maria

 ZeeU välkomnar Maria till kontoret i Göteborg. Maria kommer arbeta med utvecklingen av supporten hos ZeeU som senior supportkonsult. Vi ser nu fram emot att kunna erbjuda kunder vår egen expert inom support, som kommer göra det möjligt att öka ZeeUs närvaro & servicegrad.  ZeeU välkomnar Maria till kontoret i Göteborg. Maria kommer arbeta med utvecklingen av supporten hos ZeeU som senior supportkonsult.

Välkommen Maria, Hur känns det? 

-Det känns riktigt bra. Jag känner mig väldigt välkommen och alla är otroligt hjälpsamma 

Vilka värden är viktiga för dig hos en arbetsgivare? 

Att jobba för ett företag som sätter mjuka värden högt är otroligt mycket värt, ZeeU är ett företag som jag upplever som ödmjuka, pålitliga och där personalen har ett högt engagemang. 

Vad kan du hjälpa våra kunder med? 

Jag kan främst hjälpa dem med frågor kring order, lager, inköp och fakturering. Men även frågor kring integrationer med andra system. Jag tror att korta svarstider och att hjälpa kunden med de problem som kan uppstå under drift är väldigt viktigt för oss som leverantör. Det hoppas jag att jag ska kunna hjälpa till med. 

Vad kan företag själva göra för att förebygga utmaningar inom detta område?

Att vara proaktiv och kunna se helheten i systemet samt alla andra system som påverkas. Att tänka hela vägen och se en färdig lösning som fungerar för hela verksamheten.
 

– Att från och med mars kunna erbjuda supporttjänsten i större utsträckning och ha Maria som expert, känns väldigt kul. Vi önskar Maria varmt välkommen och hoppas att hon kommer trivas hos oss säger Jonas Andersson, VD på ZeeU. 

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!