ZeeU Växer – Välkommen Anders!

ZeeU är glada över att kunna presentera Anders Andersson – ny Jeeveskonsult på ZeeU!

-Anders är en väldigt kompetent person och ZeeU har stort förtroende för att Anders kan bidra till den tillväxt som nu sker inom företaget där nya innovativa idéer är grunden för fortsatt framgång. Några av Anders kvalitéer är – lättsam, social och lyhörd, vi ser fram emot att presentera Anders för våra kunder. 

Jonas Andersson, VD på ZeeU. 

-Välkommen Anders, så kul att snart ha dig här! Vad fick dig att välja ZeeU som arbetsgivare?

-Jag känner till företaget sedan min tid på Jeeves. Härliga människor med hög kompetens och professionalism – med ett synsätt och kultur som jag gillar. 

Att ha kunden i fokus, ha kul på jobbet, flexiblare lösningar som passar kunden och inte lika låst till någon bestämd verktygslåda.

-Vad driver dig i ditt arbete? 

Engagemang, samarbete och professionalism. Att få möjlighet att hjälpa kunder i deras processer och göra dem framgångsrika.

-Vem är du? 

-44 årig (snart 45) 2-barnsfar som ständigt drömmer om det perfekta offpiståket. Älskar skidåkning, mountainbike, resor, god mat och att umgås med familj och vänner.  

-Vad har du gjort tidigare? 

-Jobbat med Jeeves i 4 år både som konsult och projektledare. Senast som Jeevesexpert i kundledet. Främst inriktad på försäljningsflöden och lager men har även viss känsla för systemutveckling och felsökning. På Jeeves var jag även Teamledare för ett konsultteam.

Dessförinnan har jag jobbat som Account Manager och med materialstyrning inom bilindustrin. Även som verksamhetschef och kundutvecklare inom logistiksektorn. 

Sammanfattningsvis en bred verksamhetserfarenhet som underlättar att förstå kundernas utmaningar. 

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!