ZeeU välkomnar vårens projektgrupp

ZeeU har tidigare haft samarbete med Högskolan i Halmstad och i veckan startade vi upp ännu ett. Under våren ska vår projektgrupp med elever undersöka om Microsoft CRM kan ersätta ZeeU:s befintliga CRM-system samt hur Microsofts CRM och Business Central kan användas tillsammans.

Vilka är ni?
– Vi är fyra studenter från Högskolan i Halmstad som går andra året på affärssystemprogrammet. Två av oss är från Göteborg, en från Halmstad och en från Helsingborg och som personer är vi målinriktade och glada grabbar som älskar att lära oss nya saker!

Hur har första veckan varit?
– Första veckan har varit väldigt intressant. Vi har börjat med att fördjupa oss inom systemen vi ska jobba i och extra kul är att vi kommer vara på plats i Göteborg på fredag och träffa alla.

Vad tycker ni ska bli roligast med projektet?
– Det roligaste är att få vara delaktig i ett riktigt projekt och kunna göra skillnad för företaget. Det är även kul att vara på plats och träffa nya människor och att lära oss systemen vi ska jämföra och arbeta i. Sammanfattningsvis tror vi det kommer bli väldigt lärorikt och vara något vi kan ta med oss till framtida projekt.

Varmt välkomna säger vi på ZeeU!

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!