ZeeU integrerar webCRM med Jeeves ERP!

ZeeU har nu integrerat webCRM med Jeeves ERP, något som kan effektivisera din säljprocess samtidigt som du undviker onödigt dubbelarbete, då kund-, kontakt- och order/fakturainformation samt artiklar synkroniseras med automatik mellan webCRM och Jeeves.

Med en integration mellan Jeeves ERP och webCRM samlar du all din information och slipper överföra data manuellt. En annan fördel med integrationen mellan webCRM och Jeeves är att den är flexibel och kan vidareutvecklas utifrån era specifika behov och önskemål.

-Vi är nu färdiga med en lyckad integration mellan webCRM och Jeeves ERP, en integration som tillåter två system att samarbeta samt effektivisera våra kunders tid. Vi ser fram emot fortsatt konstruktivt samarbete säger Jonas Andersson, VD på ZeeU

-Vi har många integrationer, men integrationen med Jeeves är en av de bästa och mest heltäckande integrationer jag har sett. Att som säljare kunna jobba fullt ut med säljprocessen i webCRM och när kunden tackar ja, kunna skicka över informationen till Jeeves för vidare bearbetning är oerhört starkt avslutar Andreas Lundmark, Country Manager Sverige på webCRM.

Vill du veta mer? Kontakta Jonas Andersson jonas.andersson@zeeu.se

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!