ZeeU etablerar sin verksamhet i Jönköping med ny rekrytering!

 ZeeU etablerar sin verksamhet i Jönköping genom att rekrytera Mathias Petraeus som Senior ERP-Konsult. Därmed ökar ZeeU sin närvaro samt tillgänglighet österut för att möta den ökade efterfrågan inom ERP. 

-Vi vill fortsätta vara det självklara valet av ERP-konsultbolag, vilket innebär fortsatt högt kundfokus samt korta ledtider. Därför känns rekryteringen av Mathias och expansionen till Jönköping som ett naturligt steg, säger Mikael Asklid, medgrundare ZeeU med rötterna i staden.

Varmt välkommen Mathias, Hur känns det att etablera ZeeU från Jönköping?

-Tack! Det känns fantastiskt roligt och jag ser jättemycket fram emot att bli en del i det här företaget genom vår nya etablering i Jönköping. 

Vad har du gjort tidigare? 

-Jag har en högskoleutbildning inom logistik och produktion i grunden. Jag kom i kontakt med affärssystem inom IT första gången 2007 och har sedan dess varit fast. Har jobbat med Jeeves i olika roller och branscher. Närmast kommer jag från en kombinerad roll som inköpare och Jeevesansvarig inom möbelbranschen. 

Hur tror du att ZeeU kommer utvecklas i Jönköping? 

-Jag tror att närvaron kommer bidra till en organisk expansion i området, vi ser att det finns mycket företag som efterfrågar vad vi gör och därmed också potentiellt nya kunder i Småland. 

Vad fick dig att välja ZeeU som arbetsgivare? 

-Jag fick en mycket positiv bild av företaget redan från första stund, det är trevliga, professionella och kompetenta medarbetare, jag gillar att man har ett så stort kundfokus och att man jobbar nära kunderna. Sen att man är noga med att måna om sina anställda och att det är en härlig stämning i gruppen gör ju inte saken sämre. 

Vem är du? 

-En 40 årig smålänning som gärna umgås med familj och vänner, uppskattar att resa och uppleva nya platser. 

Vad är dem största utmaningarna som företag har idag med sina affärssystem? 

-Jag tror att det finns många utmaningar, sen tror jag att olika branscher har olika utmaningar. Men rent generellt tror jag att den snabba utvecklingen med exempelvis e-handel osv ger en del utmaningar, vilken väg man ska välja. Känslan är att allt går snabbare idag, att marknaden ställer större krav på ex ledtider, nya produkter tas fram snabbare osv osv. Det ställer såklart även krav på affärssystemet, att man har rätt förutsättningar för att hantera det och även försöka förutspå vad som händer om ett par år, så att man inte ”målar in sig i ett hörn”.

Vilken är din favorit superhjälte? 

-Bamse – världens starkaste björn, om man får kalla honom superhjälte? 

Vill du veta mer? Kontakta mathias.petraeus@zeeu.se

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!