ZeeU blir partner till Jeeves

Vi på ZeeU är väldigt glada att kunna meddela att vi har tecknat partneravtal med Jeeves!

Vi blir den tredje partnern som kommer in i Jeeves utökade partnernätverk och vi ser fram emot att fortsätta kunna leverera kundnytta i nätverket med hjälp av våra erfarna och seniora konsulter som i vissa fall har ett förflutet hos Jeeves

Vi kommer fortsätta sträva efter att jobba nära våra kunder och ta en aktiv roll i verksamheten. Vi kommer även fortsätta ha en hög kvalitet i vår leverans och en kontinuerlig dialog för att utveckla våra kunder på bästa sätt.

– Vi på ZeeU är jätteglada över att vi nu är en Jeeves-partner. Framför allt är det här positivt för våra kunder eftersom vi tror att ett partnerskap med Jeeves kommer att resultera i bättre leveranser och större affärsnytta. Under vår resa har vi fokuserat på kund, team och innovation och dessa byggstenar kommer vi fortsätta att prioritera och hoppas kunna förstärka ännu mer som partner, Jonas Andersson, VD hos ZeeU.

”Vi är glada att kunna ha ZeeU i vårt nätverk!”

– ZeeU är ett relativt ungt företag och har sedan starten haft ett tydligt fokus på ERP och vad det kan ge kunderna. Just kundnärheten har alltid betonats och vi är glada att kunna ha ZeeU i vårt nätverk och därmed kunna ytterligare öka våra och våra kunders möjligheter, berättar Mikael Brodin, partneransvarig hos Jeeves. 

– Vi ser fram emot att fortsätta det gemensamma samarbetet som vi har haft hos flera av våra kunder. Utöver verksamhetsutveckling, integrationer och uppdateringar har vi tagit fram flera egna produkter som samtliga lyfter kundens affärsnytta. Vi hoppas att dessa produkter kommer ännu fler kunder till nytta i och med partnerskapet, fortsätter Jonas Andersson.

– Hos ZeeU finns ett antal av våra tidigare anställda och vi är glada över att återigen vara ”kollegor” och se att denna kompetens återigen finns tillgänglig för kunder, och för oss, när vi fortsätter att expandera, säger Mikael Brodin.

– Tillsammans med Jeeves har vi bland annat möjlighet att bygga upp traineeprogram för att få in fler konsulter på marknaden. Sen vill vi självklart fortsätta resan med att utveckla produkten Jeeves ERP med nya funktioner och affärskritiska integrationer. Ett Community med partners och Jeeves ser vi även som ett lyckat framgångskoncept där vinnarna framför allt är kunderna, avslutar Jonas Andersson.

Om ZeeU

ZeeU är ett konsultbolag med fokus på affärsnytta, proaktivitet & medarbetare. Vi erbjuder våra kunder en nära och långsiktig relation – där vi med vår långa erfarenhet av Jeeves ERP, kan bidra till att stärka kundens affärsprocesser.

Om Jeeves/Forterro

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemlösningar (ERP) för medelstora företag. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi hjälper våra kunder bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves är en del av Forterro, en global ERP leverantör som äger och förvaltar flera ERP-bolag runt om i Europa.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!