ZeeU önskar en Glad Påsk!

Vi på ZeeU vill passa på att önska alla en glad påsk!

Vi passar även på att blicka tillbaka på ZeeU:s 2021:

ZeeU:s 2021

2021 var ett fantastiskt år för ZeeU trots en pågående pandemi. 

Vi har haft möjlighet att stötta våra kunder via arbete på distans – men även fått chansen att träffa de flesta när det getts möjligheter. 

Spaning – Kortare planeringshorisont  

De trender vi ser är att krav från kunder, leverantörer och myndigheter kommer med kort framförhållning. Från vår sida som leverantör innebär det att vi måste leverera snabbare. Tack vare täta kontakter och bra samarbeten med våra kunder får vi snabbt information och kan påbörja utveckling. Två exempel på lösningar som vi levererat på kort varsel är rapportering av OSS (distanshandel privatpersoner EU) samt ny Intrastat utförsel.

Effektivisering av vardagen 

Effektivitet och mobilitet är två andra nyckelord som följde med även 2021. Vi utforskar hela tiden möjligheterna att förenkla vardagen med förbättringar i affärssystemet och att hitta rätt verktyg för att stötta verksamheten. Med krav på distansarbete har det varit än viktigare att ha möjlighet att accessa information och bearbeta denna. Vi har t ex under året implementerat flera e-attest lösningar.

Säkerhet 

Säkerhet är ytterligare ett nyckelord för ZeeU som vi bland annat betonade på vår kunddag i oktober. Stor vikt har legat på att säkerställa åtkomst till data för egna organisationen och förhindra attacker utifrån. Vi har själva infört interna rutiner och verktyg under året för att öka säkerheten. 

Nytt affärsområde och nya kollegor 

Förutom ett antal nya samarbetspartners och integrationer så har vi också startat upp vårt nya affärsområde Microsoft  Dynamics 365 Business Central. Vi gick i drift med vår första kund 1 januari 2022. 

Vi har även utökat med fler anställda under 2021. Med Amanda på marknadssidan, Sophie på support med fokus på ekonomi och Pär som platschef för Jönköpingskontoret kan vi nu möta kunderna och utveckla vårt erbjudande ännu mer.

Jeeves

Under året har vi förädlat vårt supporterbjudande, men även tagit fram integrationer ihop med nya samarbetspartners – bl a Ongoing warehouse, Apper och Exsitec. Att fortsätta vara ”Bäst i väst” är mottot vi lever efter (vilket kanske får omformuleras för vårt nya kontor i öst.)

Vi har under året tagit till oss flera nya kunder, uppgraderat flera kunder till ver 6 samt rullat ut Jeeves i Nederländerna och Polen.

Vår ZeeU Portal har också fått ett ansiktslyft – snabbare, säkrare och nya funktioner. Webinar under maj månad 2022!

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!