Välkommen Michael Halin!

Ni har väl inte missat Michael Halin, vårt tredje tillskott i Malmö? Han har många års erfarenhet av Jeeves ERP och går in som senior konsult hos oss. Ni hittar honom på vårt kontor vid Skeppsbron 3 eller på michael.halin@zeeu.se.  

Välkommen! Hur känns det att börja på ZeeU?

– Tack, det känns bra. Härligt att börja på ett företag som aktivt jobbar och driver för att bli partner med Jeeves och ser fördelar med detta. Även härliga kolleger både nya och gamla bekanta – det här kan inte bli fel! Mycket positiva människor som delar mina värdegrunder.

Vad ser du mest fram emot?

– Att få jobba med kollegor som delar passionen för Jeeves ERP och allt som man kan göra kring produkten. Det kan låta klyschigt men det är verkligen så jag känner. En annan sak som jag brinner för är att utveckla kundernas Jeeves med bra integrationer mot omvärlden och ha en bra kunddialog. Då trivs jag och mår som bäst.

Vad gör du helst när du inte jobbar?

– Eftersom mina barn är vuxna och lever sina egna liv så har jag och min fru börjat tycka om att göra lite resor. Detta kan vara både en resa utomlands eller en enkel road trip, som i Sverige eller varför inte till Danmark också. Vi bor i Malmö, så blir det ett antal turer till Köpenhamn per år där det är härliga omgivningar med trevliga restauranger och caféer. En riktig storstadskänsla. Jag har även fått mitt första barnbarn (som fyllde 1 år i mitten av augusti), så jag och frun gillar naturligtvis att vara med honom. Det är en riktigt härlig känsla att ha blivit morfar.
 
Känns fantastiskt att ha med Michael på vår resa – varmt välkommen in i ZeeU-familjen!

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!