Välkommen Markus Åkesson!

Markus har 15 års erfarenhet av ERP varav 6 år med Jeeves ERP och går in som senior konsult hos oss. Ni hittar honom på vårt kontor i Malmö eller på markus.akesson@zeeu.se.   

Välkommen! Hur känns det att börja på ZeeU? 

-Tack! Det känns riktigt härligt att börja på ZeeU med såväl nya som gamla kollegor. Framförallt ska det bli roligt att återigen få vara del av ett familjärt, mindre bolag. Riktigt roligt är det också att börja denna ZeeU resa tillsammans med Henrik och Michael i Malmö som jag jobbat tätt ihop med under en tid nu. Jag hoppas nya som gamla kunder får lika trevlig upplevelse av ZeeU som vi har fått de första veckorna. 

Vad ser du mest fram emot?

– Just det mindre bolaget som mer känns som en familj än en arbetsplats. Det är en tillvaro som får en att trivas och se framåt. Att få vara med att bygga framtidens ZeeU tillsammans med alla ska bli otroligt spännande. Kanske man även får chansen att titta lite på Business Central även om Jeeves ERP ligger närmare hjärtat. 

Vad gör du helst när du inte jobbar? 

– Som husägare är det mycket renovering och underhåll på schemat men spenderar även mycket tid med min sambo och två barn (Albin, 7 månader och Isa, 4 år). Finns det mot förmodan lite tid över blir det gärna tillsammans med något gott vin framför TVn.

Varmt välkommen, Markus! 

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!