Proove är företaget som vill ligga i framkant, därför var det viktigt för dem att uppgradera sitt ERP till den senaste versionen för att vara med på digitaliseringsresan. Den senaste versionen ger bl.a Proove tillgång till både mobilklienten samt desktopklienten.

ZeeU har kunnandet och kapaciteten att öka antal uppgraderingar varje år. Det är också viktigt för ZeeU att kunden har en trygghet i att vi håller tidplan och budget. När uppgraderingen är genomförd tas förbättringsaktiviteter med för att få dessa på plats.

-Vi har genomfört en uppgradering med ZeeU som har gått väldigt bra och smidigt, med några efterjusteringar som är standard. Vi har tidigare jobbat med samma team och väljer att gå tillbaka till dem på grund av att vi är nöjda, säger Nicklas Lilja, Proove.

-Uppgraderingen som vi har genomfört hos Proove har visat på ett fint samarbete, vi har också använt oss av vårt uppgraderingsteam för att hålla en hög standard. För oss är det viktigt att bygga upp ett förtroende och har därför veckovisa avstämningar mellan kund och konsulter, säger Jonas Andersson, VD på ZeeU.

Vill du veta mer? Kontakta oss på info@zeeu.se

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!