Inköp

Få en omfattande översikt av era KPIer och en detaljerad analys av ditt företags inköp med vår dagligen uppdaterade Power BI-rapport. Den ger dig en tydlig bild av företagets ekonomiska hälsa genom att visa inköpen för både nuvarande och föregående år, vilket möjliggör jämförelser och identifiering av trender över tid. 

Med fokus på kostnader och volymer ger vår rapport dig insikter i ditt företags utgifter och dess påverkan på lönsamheten. Genom att analysera inköpen per artikel och leverantör kan du effektivt identifiera möjligheter till effektivisering och kostnadsbesparingar. 

Vår Power BI-rapport erbjuder också möjligheten att ställa frågor och få snabba svar baserat på din ekonomiska data. Det gör det möjligt för dig att få ögonblicklig insikt och fatta välgrundade beslut för att optimera din företagsstrategi. 

Håll koll på trenderna under hela året och förstå din företags finansiella stabilitet månad för månad. Med detaljerade summeringar och intuitiva visualiseringar gör vår rapport det lätt att förstå komplexa ekonomiska data och identifiera framgångsfaktorer samt områden för förbättring. 

Kolla närmare på vad du kan göra med rapporten!

Vill du veta mer om våra rapporter, ta en kaffe eller bara säga hej?

Kontakta Jack på jack.mortimer@zeeu.se

Mer från oss!