Medarbetarintervju med Victor

Vårt samarbete med Högskolan i Halmstad fortsätter, där elever på Affärssystemsprogrammets sista och tredje år utför ett projektarbete hos oss – kopplat till digital verksamhetsutveckling. Vi är glada att Victor Müller ha valt att återvända till oss, för att utföra sitt projektarbete!

Förra veckan presenterades Jack Mortimer och idag presenteras Victor Müller.

Vem är du?

– Jag är en 23-, snart 24-årig, grabb från Göteborg som älskar att umgås med mina kompisar, spela padel och på sommaren spenderar jag helst min tid på havet och med att fiska. Just nu läser jag sista året på affärssystemprogrammet i Halmstad och stortrivs. Jag valde att studera just det programmet eftersom jag tycker det är intressant och för att jag tror det är framtiden men även på grund av praktiken som är en stor del av utbildningen.

Vad ska du göra på ZeeU i detta projekt?

– Min praktik kommer gå ut på att arbeta och effektivisera Microsoft Dynamics 365 CRM-modul för ZeeU och målet är att ZeeU skall kunna utnyttja modulen mer effektivt. Sedan skall jag även försöka effektivisera ärendehantering, elektronisk signering och se över vilka olika integrationsmöjligheter ZeeU kan komma att finna användbara.

Hur känns det att vara tillbaka på ZeeU för andra gången och vad fick dig att välja ZeeU igen?

– Det känns otroligt roligt att vara tillbaka och att träffa alla igen, tycker att det finns en extremt go jargong här och arbetsmiljön är perfekt. Det som fick mig att vilja komma tillbaka är väl just det att jag fick en väldigt bra uppfattning och känsla om ZeeU första gången och att det är så gött folk här som alltid finns där för att hjälpa en och svara på frågor. En annan anledning var väl även att detta blir lite som en uppföljare eller fortsättning på vårt tidigare arbete här vilket jag tycker är intressant och kul att få fortsätta med. 

Välkommen tillbaka Victor!

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!