Medarbetarintervju med Sophie

Vem är du och vad jobbar du med på ZeeU?
– Jag heter Sophie Terner, har en kandidatexamen i företagsekonomi och innan jag kom till ZeeU arbetade jag som redovisningsekonom. På ZeeU arbetar jag som ERP-konsult med främst ekonomifrågor och projektledning.

Du har ju jobbat på ZeeU i ett halvår nu; vad tycker du?
– Det här halvåret har gått fort! Jag är ny i konsultrollen så det har varit både utmanande och lärorikt. Jag gillar att lösa problem och att ha ordning och reda så konsultrollen passar mig perfekt. Vi har en bra stämning på kontoret och mina kollegor har hög kompetens så man kan alltid bolla frågor och få tillbaka bra feedback.

Vad fick dig att välja ZeeU?
– Jag gillar att förbättra och effektivisera. Driva projekt, bygga vidare system och att arbeta mot flera olika företag och det är exakt det jag får göra i den här rollen.

Att det blev just ZeeU är för att jag hade samarbetat med flera olika konsulter från företaget i min tidigare roll som redovisningsekonom. Så jag hade redan en positiv bild utav företaget och dess konsulter. På ZeeU prioriteras gemenskap och att man skall ha kul på arbetet – det finns en positiv anda som smittar av sig!

En sista fråga; har du någon hemlig talang?
– Hade jag inte blivit konsult hade jag blivit en party planner!

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!