Medarbetarintervju med Pär

Vem är du och vad jobbar du med på ZeeU?
– Jag heter Pär Sjölin och jobbat med ERP i många år som konsult sen 2016. Idag jobbar jag som ZeeUs affärsområdesansvariga för Business Central och kontorsansvarig för kontoret i Jönköping. På fritiden lagar jag gärna mat, lyssnar på musik, kollar på film och umgås med familjen.

Du har jobbat här i snart ett år nu – vad tycker du?
– Året har flugit iväg! Det har varit mycket nytt att sätta sig in i, vilket har krävt mycket jobb men det innebär att jag nu har en väldigt bra helhetsöverblick på mitt affärsområde. Härliga kollegor som stöttar och hjälper, en arbetsgivare som hittar på mycket för sina anställda samt ger oss möjligheten att jobba flexibelt och för sig själv på ett sätt som är lite unikt i branschen.

Hur har Business Central-resan varit på ZeeU?
– Resan har varit intensiv! Bara senaste perioden har sju nya kunder tillkommit. Fantastiskt roligt! Får man vara lite osvensk och slå sig själv för bröstet lite? Jag är väldigt nöjd och stolt över att det har gått så bra hittills.

Vad händer härnäst för ZeeU inom Business Central?
– Business Central är ju en levande produkt med ständiga uppgraderingar och förbättringar så det gäller att hålla sig á jour hela tiden. Fokus för ZeeU är främst att utöka vårt erbjudande och löningsportfölj vilket även innebär att vi kommer att behöva anställa fler personer med erfarenhet av Business Central.

Med en kort mening – varför tycker du att man ska välja Business Central som ERP?
– Enkelheten, användarvänligheten samt alla integrationsmöjligheter, speciellt till Microsofts övriga produkter.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!