Medarbetarintervju med Jack

För tredje gången har ZeeU äran att ha två studenter från Högskolan i Halmstad som ska utföra ett projektarbete hos oss. Extra kul är att båda studenterna har varit hos oss tidigare och att detta alltså blir ett återvändande samarbete.

Först ut att presenteras är Jack Mortimer.

Hej! Vem är du?

– Mitt namn Jack Mortimer, jag är 22 år gammal och kommer från Kungsbacka. Jag älskar sport och brukar spendera mycket av min tid på golfbanan eller på gymmet. Läser även sista året på Affärsystemsprogrammet på Högskolan i Halmstad. 

Vad ska du göra på ZeeU i detta projekt?

– Min uppgift på ZeeU kommer vara att arbeta med Power BI där jag bland annat ska skapa konsekventa, begripliga och tilltalande templates för rapporter och visualiseringar av data.

Hur känns det att vara tillbaka på ZeeU för andra gången och vad fick dig att välja ZeeU igen?

– Det känns väldigt kul och spännande att vara tillbaka hos ZeeU. Vi trivdes väldigt bra när vi utförde vårt verksamhetsprojekt här tidigare i höstas så det är kul att komma tillbaka. Alla är glada, trevliga och assisterar alltid när man behöver hjälp.  

Roligt att ha studenter tillbaka på ZeeU tycker vi! Håll utkik i våra kanaler för nästa intervju med Victor, vår andra student.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!