Trivsel och gemenskap prioriteras

Daniel är Back-End utvecklare inom .NET och Python. Han är bred i sin kunskap och kan allt ifrån att genomföra integrationer, bygga API:er, automatisera arbetsprocesser, men också anpassning av ett verksamhetssystem.
-Vi är väldigt glada över att ha med Daniel på vår resa då han har arbetat med affärssystem samt utveckling sedan 2003, säger Mikael Asklid, medgrundare ZeeU.

Hej Daniel, Vem är du?

Mitt namn är Daniel Mellqvist, jag är en 39 årig tvåbarnsfar som trivs bäst hemma med familjen och att åka på en resa emellanåt för att vidga vyerna.

-Vad kan du hjälpa våra kunder med?

Jag kan hjälpa kunderna med utveckling, automatisering och integrationer. Sen finns jag också till för att anpassa verksamhetssystem, varje kund och uppdrag är unikt och anpassat efter dem.

-Vad var viktigt för dig när du skulle byta arbetsgivare?

Att komma till en arbetsplats där jag trivs och kan utvecklas.

-Vad fick dig att välja ZeeU?

Innan jag började på ZeeU var jag IT-ansvarig på ett företag som anlitade konsulter från Jeeves och där lärde jag tidigt känna några av medarbetarna på ZeeU.
När Mikael berättade om ZeeU föddes tanken att det hade varit roligt att vara med på den resan (jag följde naturligtvis med som kund). Och sen började en efter en av mina kontakter att arbeta på ZeeU.
Så det som drog var att jag kände flera av de som arbetar här och jag har upplevt alla som professionella, trevliga och duktiga.

-Vilka mjuka värden hos ZeeU uppskattar du?

Trots covid-19 så prioriteras trivsel och det sociala. Det är aldrig lätt att komma in som ny på en arbetsplats, än svårare under en pandemi. Men alla på ZeeU har trots begränsningen av Covid-19 snabbt fått mig att känna mig som en del i gemenskapen.

Vill du höra mer om Daniels jobb eller kontakta han för ett uppdrag? Kontakta Daniel på daniel.mellqvist@zeeu.se

Om Daniel Mellqvist

Jag kan hjälpa kunderna med utveckling, automatisering och integrationer. Sen finns jag också till för att anpassa verksamhetssystem, varje kund och uppdrag är unikt och anpassat efter dem.

Spontanansökan

Jobba hos oss

Gör en spontanansökan här!