”Otroligt proffsiga” – Kundreportage med Continova

Continova är en totalleverantör för professionell utrustning till däck- och bilverkstäder med kontor i Kungsbacka. Deras ledord – service, kunskap, erfarenhet och kvalitet – går att följa genom hela verksamheten med riktmärket att alltid vara den främste i branschen. Utöver deras webshop och partihandel erbjuder de olika tjänster som montering av utrustning, teknisk service och om- och nybyggnader av verkstäder.

Continova använder bland annat ZeeUs produkt SpeedRecon, som kör avstämningsprogram och presenterar saldo enligt huvudbok, avstämning och avvikelse, inom verksamheten.
– I och med att Continova har fem bolag i koncernen kan det vara tight med tid vid månadsrapportering till våra ägare men SpeedRecon gör att de kan spara tid när det behövs som mest, menar Rebecca Sandklef, ekonomichef på Continova. Hon förklarar att de använder produkten till att stämma av anläggningstillgångar, lager, kund och leverantörsreskontran samt några interimskonton.
– Avstämningsrapporten körs i början av varje månad så jag snabbt kan få en tydlig och klar överblick på eventuella differenser. Rapporten är lättöverskådlig vilket sparar mycket tid eftersom jag slipper plocka fram reskontror och listor i varje bolag som ska stämmas av mot huvudbok. Nu ser jag direkt om något diffar och kan enkelt sätta i gång avstämningsrapporten igen när jag har rättat felet. Det går också enkelt söka fram tidigare månadsavstämningar. Rapporten är helt suverän och hjälper oss kontrollera att redovisningen är korrekt.

Även ZeeUs konsulter får beröm för sin proaktivitet, effektivitet och engagemang. 
– Alla ZeeUs konsulter vi jobbat med är otroligt proffsiga och jag måste säga att det är sällan jag har haft ett samarbete med en partner som är så proaktiv, effektiv och engagerad som ZeeU. Deras innovativa mindset, där man verkligen gör allt för att ge kunden en smidig och billig lösning är väldigt uppskattad. Flera gånger har vi fått hjälp med referenser från andra bolag som har haft samma problem som oss eller har implementerat ett system vi tittat på. Det är så tacksamt att kunna bolla frågeställningar och känna att vi är i trygga händer med ZeeU. Vårt upplägg med kontinuerliga månadsmöten med ZeeU har inneburit att vi ständigt är uppdaterade med vad som är på gång och kan få direkt hjälp med att justera våra inställningar i ERP-systemet. Kunskapen hos ZeeU inom redovisningen och hur man kan underlätta och effektivisera för ekonomi är unikt.

Continova siktar fortsatt på att vara den främste i branschen och för att vara det trycker Sandklef på att man måste vara redo att möta de ökade kraven på kontroll och uppföljning. För att fortsatt kunna möta kraven kommer Continova titta på ZeeUs produkt, WebApproval, som är en lösning för godkännande och attest via dynamiskt webgränssnitt. Planen är att införa ett attestsystem på inköp och offerter där det ska undersökas hur WebApproval kan underlätta.

Som avslutande ord säger Sandklef:
– Det märks att ZeeU har en nära kontakt med sina kunder och försöker lyssna in och utveckla rapporter och tjänster för de behov som uppstår hos kunderna.

Vill du veta mer?

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!