”Två år går fort när man har roligt!” – Intervju med Amanda Eriksson

I december är det tvåårsjubileum för vår sälj- och marknadsassistent, Amanda Eriksson, här på ZeeU! Vi passade självklart på att fråga henne om hur hon trivs på ZeeU, vad som är bäst med företaget och kollade om vi kunde få lite spoilers om vad som väntar till våren.

Nu har du jobbat på ZeeU i två år; hur känns det?

Det känns jättebra – två år går fort när man har roligt! Trvis fortfarande jättebra med kollegorna och rollen. Är också extra kul att faktiskt se hur mycket jag har utvecklats under tiden, det känns som att det är ett helt annat jobb jag bidrar med nu jämfört med när jag började.

Vad är det bästa med ZeeU?

Helt klart kollegorna. Och tilliten man får. Vi är ett superhärligt gäng och har även nyligen fått in flera nya kollegor som gör att det är kul att gå till jobbet. Sen är det även väldigt mycket frihet under ansvar vilket passar mig som handen i handsken.

Kan du avslöja något som kommer härnäst för ZeeU?

Nu i november kommer vi starta upp vårt Community med fokus på ekonomi i Malmö vilket kommer bli jättekul. Då får jag chans att träffa lite kunder med. Till våren har vi massa kul planerat men inget jag kan avslöja än – det får ni hålla utkik efter på LinkedIn och på hemsidan !

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!