Inobiz – automatisera ert informationsflöde

Upptäck möjligheterna med Inobiz – den ultimata integrationsplattformen för att hantera dagens enorma flöde av digital information. 

Aldrig tidigare har behovet varit större för att anpassa och smidigt sammanfoga olika applikationer och system. Med Inobiz kan du göra just detta och skapa en sömlös integrationslösning för ditt företag, oavsett storlek. De har nu även lanserat en helt ny version med en innovativ klient som körs direkt i webbläsaren för ännu smidigare användning. 

Som partner till Inobiz kan vi på ZeeU erbjuda omfattande support för att installera, utveckla och uppgradera din integrationslösning. Som Inobiz-kund eller användare av Jeeves EDI Server kan du dessutom uppgradera till den senaste versionen av vår Integration Server utan några extra kostnader. Du betalar bara för våra konsulttimmar som krävs för att effektivt uppgradera och driva dina befintliga integrationer. 

Den kraftfulla mjukvaran gör det enkelt att integrera dina system både internt och externt, vilket ger dig full kontroll över informationsflödet. Genom att samla alla integrationer på ett och samma ställe kan du automatisera hela processen och frigöra tid och resurser för att fokusera på annat inom verksamheten.  

Ta steget mot en effektivare och mer framgångsrik verksamhet genom att utforska möjligheterna med Inobiz. Tillsammans kan vi skapa ett flöde där digital information strömmar sömlöst och din verksamhet når nya höjder! 

Vill du veta mer om Inobiz eller har du en version som du vill uppgradera? Hör av dig till olof.ryttarson@zeeu.se så hjälper han dig vidare! 

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!