Henrik Lindberg framför ZeeU-kontoret i Malmö

”Vi har Sveriges vassaste laguppställning på Jeeves ERP!”

Henrik Lindberg, vårt senaste tillskott till vårt fantastiska Malmö-kontor, har 15 års erfarenhet av Jeeves ERP och går in som senior konsult hos oss. Ni hittar honom från och med nu på vårt nyöppnade Malmö-kontor eller på henrik.lindberg@zeeu.se. Vi passade på att ställa några frågor till Henrik om nya tjänsten, framtiden och livet i allmänhet!

Henrik Lindberg, välkommen! Hur känns det att börja på ZeeU? 

Tack! Det känns så klart riktigt roligt. Även om jag känner många av mina nya kollegor sedan tidigare är det en hel del nya bekantskaper men alla har varit riktigt välkommande och lätta att få kontakt med. Att få förmånen att jobba i ett mindre bolag som växer och där jag kan tillföra något känns också riktigt bra. Sedan ett par veckor tillbaka finns jag, Markus och Michael på plats i Malmö och vi har redan fullt upp med att hjälpa kunder effektivisera sina verksamheter och systemprocesser. 

Vad ser du mest fram emot? 

Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till att ta ZeeU tar nästa steg i bolagets utveckling, dels genom att välkomna fler kunder men även genom att utöka vårt tjänsteutbud och bli fler kollegor. Vi har Sveriges vassaste laguppställning på Jeeves ERP! Det är en produkt som ligger mig väldigt varmt om hjärtat men jag tror att vårt erbjudande inom andra tjänster kan bli ännu bättre, inte minst kring Microsoft och Business Central.

Vad gör du helst när du inte jobbar?  

Jag mår bäst när jag får resa och uppleva. Ska det vara semester på riktigt låter jag någon annan sköta planeringen. Till vardags kommer familjen och vänner i första hand för mig. Jag trivs bäst i andras sällskap och försöker hellre säga ja än nej till vad livet erbjuder. Judo, simning och gymnastik står på schemat för sönerna och det är fantastiskt att få vara delaktig i deras aktiviteter. För egen del blir det hemmagymmet nästan varje dag och på sommaren är det löpning som gäller.

Varmt välkommen Henrik!

Vill du veta mer om våra otroliga medarbetare, de bästa produkterna och allt Jeeves och Business Central? Ta en titt på våra nyheter!

Om Henrik Lindberg

Vi har Sveriges vassaste laguppställning på Jeeves ERP!

Spontanansökan

Jobba hos oss

Gör en spontanansökan här!