Fördelar med Business Central

 1. Enkla integrationer och automatiseringar
  Affärssystemet är både snabbt att implementera och enkelt att använda. Det är kompatibelt med många olika program och mjukvaror och utvecklas ständigt. Är du användare av Business Central behöver du heller inte betala för uppdateringar eftersom att tjänsten är licensbaserad. Men mer om det i tredje punkten.
 2. Microsoft Dynamics-familjemedlem = tillgång till hela familjebanken
  Som del av Microsoft Dynamics-familjen är Business Central kompitabel med hela familjen, kanske viktigast Office 365. Skapa dokument i Word, ta fram kalkylblad i Excel och skicka sedan allting via Outlook, helt utan att behöva oroa dig över kompatibiliteten mellan affärssystemet Business Central.
 3. Licensbaserad
  Eftersom Business Central är licensbaserat får du automatiskt ta del av uppdateringar och nya funktioner utan extra kostnader och tidskrävande uppdateringsprojekt. Starta med att integrera systemet i verksamheten och låt sedan systemet sköta resten.
 4. Molnbaserad
  Arbeta var som helst och ta del av friheten och flexibiliteten som kommer med ett molnbaserat affärssystem. Ta fördel av att all data är samlad på samma ställe och i samma system, arbeta flera kollegor i samma dokument samtidigt och minska risken att förlora arbete om applikationer kraschar eller teknik krånglar.
 5. Funktioner och moduler
  Som många andra affärssystem är även Business Central indelat i moduler för olika funktioner. Med moduler inom ekonomi hittar man funktioner för bland annat redovisning och budget och under försäljningsmodulerna finns funktioner för bland annat offerter och kampanjer. Detta är bara för att nämna några verksamhetsområden och tillhörande moduler.
 6. Tilläggsappar
  Behöver du, när företaget växer, tillgång till fler funktioner och lösningar? Ta del av apparna som finns tillgängliga inom Microsoft-familjen. Utveckla affärssystemet i takt med ert företag och implimentera apparna och tilläggen som behövs allt eftersom. De flesta tilläggen finns att ladda ner direkt i systemet eller via Mircosoft AppSource.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!