”Det finns ett stort mått av frihet under ansvar”

Vi på ZeeU vill att våra medarbetare själva skall få berätta vilka dem är och vad som gör att dem trivs. Vi har därför valt att göra en följetong av medarbetarporträtt, först ut är Daniel Fagring som startade på ZeeU i Maj 2019, Daniel jobbar som Senior Konsult. 

Hej Daniel, Vem är du? 

-Jag är i grund och botten ekonom, med inriktning mot ekonomistyrning och redovisning, och arbetade också till att börja med i olika roller inom redovisning och controlling under flera år. När Evry, eller SYSteam som det var på den tiden, sökte en ekonom för att arbeta med Jeeves hoppade jag på det och har sedan dess för det mesta jobbat i olika roller som rör frågor som övergriper områdena ekonomi, ERP och BI på olika sätt.

-Vad kan du hjälpa våra kunder med?  

-Främst de frågor som har med ekonomi och uppföljning att göra. Jag har jobbat med Jeeves från båda hållen, både som konsult och som redovisningschef, så jag tror att jag har en bra bild både av vad systemet kan göra och vad våra kunder behöver. Det är lättare att vara proaktiv när man själv har suttit i samma sits som de vi arbetar med och vet vad deras roll kräver och innebär.

-Vad var viktigt för dig när du skulle byta arbetsgivare?

-Att få jobba med kollegor och chefer som jag kommer trivas med, att ha en gemytlighet både på ett personligt och yrkesmässigt plan. Jag ville dessutom tillbaka till ett lite mindre företag där insatsen och nyttan av det man gör blir lite tydligare än i större organisationer

-Hur hade du beskrivit människorna som jobbar på ZeeU?

-Det är väldigt kompetenta och drivande människor, men det är samtidigt en avslappnad, trevlig och ödmjuk stämning. Det är tydligt att man har fokuserat på att rekrytera rätt typ av personlighet såväl som kompetens.

-Vilka mjuka värden uppskattar du?

Den viktigaste delen för mig är att arbeta med det jag tycker är roligt och att få utvecklas inom det tillsammans med kollegor som jag trivs med och som har liknande idéer, tankar och ambitioner. Det finns också ett stort mått av frihet under ansvar på ZeeU vilket jag uppskattar mycket. 

Om Daniel Fagring

Jag är i grund och botten ekonom, med inriktning mot ekonomistyrning och redovisning, och arbetade också till att börja med i olika roller inom redovisning och controlling under flera år. När Evry, eller SYSteam som det var på den tiden, sökte en ekonom för att arbeta med Jeeves hoppade jag på det och har sedan dess för det mesta jobbat i olika roller som rör frågor som övergriper områdena ekonomi, ERP och BI på olika sätt.

Spontanansökan

Jobba hos oss

Gör en spontanansökan här!