Framgångsrik omstart för HydTec med Business Central

På den västerländska ön Orust hittar vi HydTec, ett företag som bygger sin verksamhet på snabba leveranser direkt från lager av både elmotorer och hydrauliska komponenter samt system till B2B-kunder över hela Europa. 2021 mottog företaget också utmärkelserna Årets Tillväxtföretag i Västsverige och Orust Företag 2021.

När det blev dags för HydTec att byta affärssystem föll valet på Business Central med ZeeU som leverantör. Projektet innebar hela bytet av affärssystem samt implementeringen. Att valet blev just Business Central och ZeeU hade till stor del att göra med förtroendet till ZeeU-konsulten Maria Eriksson.
– Maria, som har varit vår IT-konsult under flera år, rekommenderade Business Central till oss. Innan dess hade vi tittat på flera olika system, men vi ansåg att detta system var det mest flexibla och framtidsinriktade alternativet. För oss var det en viktig punkt eftersom vi befinner oss i en utvecklingsfas.

Systemet gick live i början av året och är nu i full gång hos kunden.
– Det har fungerat mycket bra, precis som vi förväntade oss att det skulle göra. De små justeringar som alltid behövs vid driftsättning av ett nytt affärssystem fick hög prioritet och åtgärdades snabbt. Vi fick utmärkt support genom hela projektet från alla inblandade och vi planerar att fortsätta arbeta med ZeeU och deras konsulter i framtida projekt.

Även Maria Eriksson från ZeeU är nöjd med installationen och samarbetet.
– Det är glädjande att se att Hydtec har bytt till Business Central som sitt affärssystem och att de är positivt inställda till ny teknik. Vi är övertygade om att Business Central kommer att ge dem många fördelar, som ökad effektivitet och bättre beslutsfattande. Vi ser även fram emot att fortsätta samarbeta med Hydtec och hjälpa dem dra nytta av alla de funktioner som systemet har att erbjuda.

Näst på agendan för HydTec är en fortsatt allmän tillväxt av företaget med bland annat medverkan och utställning på Donsö Shipping Meet som äger rum mellan 28 och 30 augusti 2023.

Kontakta ZeeU

Välkommen att kontakta ZeeU!