InExchange

Område:
Financial

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Kristian Gånge
kristian.gange@zeeu.se

Underlätta era fakturaprocesser

Kan du känna att era fakturaprocesser är för krångliga? Att det måste finnas ett enklare sätt att hantera flödet? InExchange hjälper er enkelt att leverera och ta emot fakturor på ett smidigare sätt. Skicka fakturorna i ett och samma flöde och få de levererade på det sätt kunden önskar. Fakturan levereras antingen som en PDF via mail eller, om även kunden använder InExchange, som en e-faktura. Efter att fakturan är levererad behöver du inte heller någon manuell uppföljning. Slipp alltså tidskrävande administration och uppföljning och gör fakturaflödet lätt att arbeta med.

Med ZeeUs hjälp kan du även integrera InExchange med Jeeves. Inifrån Jeeves väljer du hur du vill skicka iväg kundfakturan. Väljer du InExchange-alternativet överförs den antingen som en e-faktura eller som en PDF via mail beroende på om även mottagaren använder InExchange. I de fall som fakturan är levererad som en PDF går fakturan till den e-postadress som är registrerad i Jeeves. Från Jeeves kan du några minuter efter fakturan är skapad se om den har kommit fram eller inte. Det är även möjligt att spärra enstaka fakturor från att skickas iväg om man till exempel vill göra en intern kreditfaktura.

Jeeves Security Manager

Område
General

Pris
Ingår i Jeeves-licensen
Behöver du hjälp att sätta upp den? Vi hjälper dig!

Kontaktperson
Mathias Ristl
mathias.ristl@zeeu.se

Säkerhet är grundläggande för företagets framgång och integritet.

Trots detta har många företag inte koll på säkerheten i Jeeves. Med Jeeves Security Manager, även kallad säkerhetshanteraren, har du verktyget som säkrar upp ditt ERP och bevarar din företagsintegritet. Bäst av allt? Säkerhetshanteraren ingår redan i din licens!

Säkerhet och effektiv behörighetshantering

Precis som du skulle skydda ditt fysiska företag med stängsel, larm och andra säkerhetsåtgärder, är det lika viktigt att säkerställa digital säkerhet. På många företag är olika säkerhetsprotokoll på plats men när det gäller företagets mest värdefulla resurs – information som lagras i Jeeves ERP – glöms säkerheten ofta bort.

Oftast visar det sig på många företag att det är enkelt att komma åt känslig information. Allt som krävs är ett lösenord eller en förkonfigurerad dator. Kundinformation, affärshemligheter, ekonomiska data – allt kan finnas tillgängligt.

Jeeves Security Manager – skydda och effektivisera ditt system

Med säkerhetshanteraren har du verktyget som behövs för att säkra ditt Jeeves ERP och bevara din företagsintegritet. Det är enkelt att sätta upp säkerhetsgrupper och hantera användarroller i ditt affärssystem. Detta gör det möjligt att kontrollera åtkomst och behörigheter på ett intuitivt sätt.

Fördelar med Jeeves Security Manager

Enkelt att använda, kraftfulla resultat

Säkerhetshanteraren erbjuder en intuitiv användarupplevelse, med möjligheten att ställa in tillstånd för meny- och skärmtillgång. Du kan även övervaka specifika händelser som skapande, läsning, uppdatering och radering. Allt detta utan att göra störande förändringar i din databas. Skydda ditt företag, din information och optimera ditt arbetsflöde med Jeeves Security Manager.

Vill du veta mer?

Kontakta Mathias på mathias.ristl@zeeu.se så hjälper han dig vidare i processen att få igång säkerhetshanteraren.

nShift

Område:
Supply Chain

Pris:
XML-version: 1000 kr/månad
Rest-API: 1500 kr/månad
+ 1 dags installation

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Sköt fraktprocessen inifrån Jeeves och samla statistik från hela processen.

Underlätta och effektivisera ert arbete i samband med frakt. Allt sköts inifrån Jeeves, ni slipper kontakt med olika fraktbolag och allt skickas med EDI.

Hur fungerar det? Börja med att skapa upp en order i Jeeves med info om kollit och fraktsätt. En sändning skapas sedan upp i nShift och skickas först till det valda fraktbolaget och sen till Jeeves som en färdig order. I datan som skickas tillbaka till Jeeves finns även kolli- och ordernummer som möjliggör spårning av paketet. Detta är grundvarianten av integrationen, även kallad XML-lösningen.

För att kunna prisjämföra och få tydlig statistik över era fraktkostnader kan man som tillval aktivera prisfråga från Jeeves med rest-API. Statistiken skapas genom att först prisfråga från start för att kolla och jämföra priser och sedan genom att samla prisuppgifterna för frakt efter beställningarna är gjorda.

Fördelar och funktioner

• Stöd för farligt gods
• Stöd för fraktcheckout
• Konsolidering – samlar flera beställningar i en och samma frakt
• Integration mot E-handel och webbshop
• Få rätt återförsäljare som avsändare
• Sköt allt inifrån Jeeves

Ta inte bara vårt ord för det – hör vad andra kunder tycker!

Power BI

Område:
General

Pris:
Från 4-5 timmar per rapport
Kontakta oss för mer info

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Power BI har länge varit i ropet och nu kan du även kombinera det med Jeeves för en svårslagen kombination.

Samla din data, få ut smarta och snygga rapporter och ge dig själv lyxen att göra din data lättillgänglig.

Just nu har du även chansen att testa våra rapporter i er egen miljö med er data utan kostnad.

Det finns flera olika paketeringar för flera områden som:

Paketeringarna utgår från er egna databas, påverkar inte driftsmiljön, kör uppdateringar under natten (dagtid för vissa, använder en namnstandard som underlättar rapportdesign och kan nyttjas för andre verktyg som SSRS och Excel.

Installationskostnad debiteras med 3h (datalager samt rapporter). För resultaträkning tillkommer 2h (mappning resultaträkning mot kontoplan).

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt eller se vårt webinar för mer info.

ZeeU WebExpense

Område:
Supply Chain

Pris:
990 kr/månaden
WebApproval krävs

Kontaktperson:
Amanda Eriksson
amanda.eriksson@zeeu.se

Skapa inköp av expense-artiklar

Har du behov av att enkelt kunna skapa inköp av expense-artiklar som datorer, kunsulting och resor? Med ZeeU WebExpense skapar du beställningen i Jeeves som sedan godkänns via ZeeU WebApproval och inlevereras via WebExpense. När fakturan sedan kommer matchas den med automatik.

Med WebExpense kan du även klassificera leverantörer som expense-leverantörer och artiklar som expense-artiklar (med fördefinerad kontering).

ZeeU ExchangeRate

Område:
Financial

Pris:
15000 kr

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Hämta valutakurser direkt från Riksbanken direkt in i Jeeves.

Måndagen den 27 november 2023 implementerades flera förändringar när det gäller Riksbankens tjänst ”Sök räntor och valutakurser”. Detta innebar bland annat att ECB (Europeiska Centralbanken) blir ny källa och att valutakurserna därmed blir tillgängliga senare på dagen samt att ett nytt API lanserades. Syftet med det nya API:et är att förenkla för användare som automatiserat vill hämta räntor och valutakurser. Detta betyder även att det gamla API:et SOAP kommer att avvecklas helt efter en övergångsperiod på sex månader.

Vi har därför tagit fram ZeeU ExchangeRate (tidigare kallad Valutaimport). Produkten är kort och gott en modul för att dagligen och automatiskt läsa in valutakurser från Riksbankens senaste API (det som uppdaterades 27 november) i Jeeves och kan även konvertera kursen till annan basvaluta. Uppdateringen av produkten innebär även att den nu hanterar valutapåslag i aktuell valuta samt i procent. Den hanterar också ICT valutakurser och kalkylpris valutakurs samt sköts helt och hållet med Jeeves standardfunktioner (inga extra komponenter behöver alltså installeras).

Adyen

Område:
Financial

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Ta emot betalningar, skydda intäkterna och kontrollera ekonomin.

Adyen är en betalningstjänst som sammanställer bland annat kreditkort, swish, klarna i samma betalningsfil. Den tar emot betalningar, skyddar intäkterna och kontrollerar ekonomin. Plattformen hjälper företag att växa End-to-end-betalningar, data och hantering av medel i en samlad lösning.

ZeeUs integration läser in filen med automatik i Jeeves och matchar mot kundfakturor samtidigt som vi kan skicka tillbaka information om returer till Adyen.

Klarna

Område:
Financial

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

En betalningslösning som gör det lättare att betala fakturor på ett och samma ställe och inom den tid som passar köparen.

Kunden kan välja att betala direkt, via faktura eller via delbetalning hos alla butiker som är kopplade till Klarna. För företag innebär den här lösningen ett enklare sätt för kunderna att handla.

Med ZeeUs integration kopplar du även direkt till Jeeves. Integrationen hämtar med automatik inbetalningar från Klarna och matchar dessa i Jeeves mot kundfaktura. Den levererar också tillbaka information till Klarna vid utleveranser från Jeeves så att fakturan frisläpps.

Integrationen kopplar samman båda systemen och ger dig koll på fakturor, inbetalningar och utleveranser. I och med kopplingen slipper du det manuella arbetet att matcha informationen i Jeeves och Klarna och friar upp mer av din tid.

SSRS-rapport

Område:
Financial

Pris:
5000 kr

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Lägg fram exempel på rapporter med info om schedulering.

Exempel på rapporter kan vara lagervärde, utförsel SCB och projektrapport.

Rensa prelminära anläggningsillgångar

Område:
Financial

Pris:
5000 kr

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Funktion för att rensa preliminära anläggningstillgångar.