PS Finance

Område:
Financial

Pris:
990 kr/månad
+ installation

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

En komplett API-koppling med tillgång till skräddarsydda fakturerings- och kravhanteringstjänster.

Tillsammans med PS Finance Group har vi tagit fram en komplett API-koppling där ni kan få tillgång till skräddarsydda fakturerings- och kravhanteringstjänster som förenklar och ger er en vardag med förbättrat kassaflöde samt bättre betalande kunder. Ni väljer själva vilka delar ni vill få hjälp med.

PS Finance integreras med Jeeves ERP via en enkel installation av ZeeU. Därefter hämtar PS Finance era fakturor efter överenskomna hämtningsvillkor och ni kan luta er tillbaka och låta PS Finance göra jobbet. När PS Finance tar emot betalningar från era kunder skickas dessa vidare till ert bankgiro samtidigt som att betalningsposter även registreras automatiskt. 

Det resulterar i en förlängd arm till er ekonomiavdelning och erbjuder ett stort utbud med trygga och tillförlitliga lösningar inom factoring, fakturahantering, kredithantering och inkasso.

anySYS

Område:
Financial

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Nyttja anySys webgränssnitt i samband med Jeeves för både tolkning, attest och analys

ZeeU har utvecklat en integration mellan anySYS och Jeeves ERP. Vi använder Jeeves standardfunktioner – men användaren nyttjar anySys webgränssnitt, för både tolkning, attest och analys. Oerhört enkelt och snyggt!

Medius AP Automation

Område:
Financial

Pris:
Offereras

Kontaktperson:
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Optimera och automatisera era fakturahanteringsprocesser.

Känner ni att det saknas funktioner och stöd i e-attest? Kanske har ni vuxit ur lösningen och är redo för nästa steg. Vi har tillsammans med Exsitec, tagit fram en integration till Medius AP Automation.

Medius AP Automation är en molnbaserad lösning för fakturahantering som hjälper er att omvandla manuella fakturahanteringsprocesser till digitala flöden. Det optimerar och automatiserar hela processen från inköp till fakturahantering, attestering och betalning. Fakturaprocessen blir snabbare och ni får bättre finansiell kontrol och insyn i verksamheten.

Fokusera på att hantera och betala fakturor i tid, optimera kassaflödet och minska risken för bedrägerier och felaktiga betalningar. 

Vill du veta mer eller är vill du lämna en intresseförfrågan? Klicka på någon av knapparna nedan:

ZeeU SpeedRecon

Område
Financial

Pris
990 kr/månad
+ installation
Möjlighet till testperiod

Kontaktperson
Jonas Andersson
jonas.andersson@zeeu.se

Spara tid på avstämningar och få reda på avvikelser med en gång.

ZeeU har utvecklat ett enkelt redskap som gör automatiska avstämningar och presenterar värden per konto samt visar avvikelser. Med SpeedRecon effektiviseras verksamheten så att du och dina kollegor kan istället lägga er tid på andra områden.

Hur fungerar det?

SpeedRecon kan köras direkt eller över natten för alla avstämningar eller endast dem du vill ha hjälp med. Det kan också köras för endast ett företag eller inkludera alla inom koncernen.  

Produkten har en bred användningsgrad. Några av dessa användningsområden är: 

Pris

Produkten får testas fritt i två månader. Dessutom ingår hjälp att komma igång.

Månadspris: 990kr/månad
Installationspris (efter eventuell testperiod): 5000kr

Vill du veta mer eller är du redo att lämna en intresseförfrågan? Klicka på någon av knapparna nedan och välj nästa steg:

För att se en instruktionsvideo på hur Speed Recon fungerar klicka på länken:  

Låter det intressant, ta kontakt med oss på info@zeeu.se