MS Dynamics 365 Business Central – Affärsområdesansvarig partner

  • Är du sugen på att ta klivet som Affärsområdesansvarig partner inom MS Dynamics 365 Business Central?
  • Vill du bli vår partner i en välrenommerad verksamhet med låg risk och hög förtjänstmöjlighet?
  • Vill du arbeta med kompetenta, professionella kollegor med hög affärsetik?

ZeeU erbjuder dig

Troligen har du funderat på ditt nästa karriärskliv och kanske redan gått i tankar kring att starta eget? Nu erbjuds du en unik möjlighet att ta en ledande roll, ihop med ZeeU och utifrån en stabil verksamhet bygga långsiktig framgång och lönsamhet ihop med oss. Du är vår investering och vi är din, ett perfekt partnerskap under trygga former och med låg risk.

Vi har förberett allt för att du och vi tillsammans snabbt ska kunna komma igång med ett nytt affärsområde och en ny affärssystemsplattform. Verktyg, projektledare och en beprövad arbetsmetodik finns redan på plats.

Delägarskap är en del av ZeeU-modellen där du får en stor del av bolaget och även kommer att ingå i ledningsgruppen som en nyckelspelare i ett framgångsrikt och omtyckt ERP-konsultbolag.

ZeeU-modellen innebär att Konsulten behåller 75% av sina intäkter samt att man har en ordentlig grundlön inklusive pension och alla viktiga förmåner inklusive optionsprogram.

Om ZeeU

ZeeU är ett snabbväxande konsultföretag inom ERP-systemen Jeeves och Odoo. Vi ser nu en ökande efterfrågan från marknaden och vill kunna erbjuda både befintliga och nya kunder ett kompetent Cloudbaserat affärssystem. Det naturliga valet faller därför på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Sedan starten 2017 har vi vuxit med ca 25% årligen i omsättning med bibehållen vinstmarginal på 20%. Antalet anställda har ökat med 2 konsulter per år. Första kvartalet 2021 ökade vi dessutom vår omsättning mot föregående år med hela 30%. Hemligheten är långsiktigt och proaktivt arbete nära ihop med våra kunder där vår målsättning är hög attention och servicegrad.

Din roll & profil

Vi söker därför dig som har arbetat länge inom ERP-branschen med mångårig erfarenhet av Dynamics/Nav/BC. Du är en framåt och driven person som utmanas av att skapa goda affärsmöjligheter nära ihop med kunden. Du har mycket goda och upparbetade kundrelationer och är lösningsorienterad.

Som affärsområdesansvarig partner och verksamhetskonsult inom Microsoft Dynamics 365 Business Central blir du ansvarig för vårt nya affärsområde och kommer att få vara med på resan i att bygga ett leveransteam.

I rollen ingår dessutom ansvar för att utveckla affärsområdet och kundrelationer såväl som att driva försäljning mot nya kunder.

Teamet & Känslan

ZeeU arbetar ihärdigt för att vi ska kunna arbeta tight som ett team och där alla ska känna delaktighet. Vi ger kontinuerlig feedback till varandra kring frågor som rör kunder, försäljning och utveckling.

Vi främjar aktivt kompetensöverföring, vidareutveckling och en god gemenskap. Vi har trevliga luncher ihop och försöker aktivt lägga in en del AW och resor när möjligheterna tillåter.

Vi sitter centralt i trevliga, ljusa och moderna lokaler på Mässans Gata 14 nära Korsvägen, lätt åtkomligt från E6 och med egna parkeringar i Focushuset. Kontoret är mycket trivsamt och har en skön loungeplats som används flitigt för både fika och AW.

Varför ZeeU

  • Efter drygt 20 år i konsultbranschen har vi anammat de bästa delarna från våra tidigare erfarenheter och arbetsgivare och skapat ett bolag där konsulten står i centrum.
  • Vi lägger stort fokus på att våra kollegor ska trivas och att de ska få bra utväxling för det arbete de utför samtidigt som de aktivt får vara med att påverka bolagets utveckling framåt med hög delaktighet.
  • Vi har en transparent organisation med högt i tak.
  • Våra resultat har gett oss ett mycket gott rykte i branschen vilket gör att både kunder och kollegor både mår och trivs mycket bra hos oss.
  • En del av vår strategi är även att kunna vidareutveckla våra kunder genom olika leverantörs samarbeten samt integrationer med andra intressanta produkter.

Ansökan & Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar ZeeU med Aliby. Vänligen vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta:

Omar Burazerovic, 0728-897441 omar.burazerovic@aliby.se

Känns rollen intressant, skicka en ansökan genom att smidigt klicka på:
MS Dynamics 365 Business Central – Affärsområdesansvarig partner (ponty-system.se)

Jobba hos oss

Gör din ansökan här!